Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
darchyyyy blog
godisnji horoskop za swe skorpije....:)))

Škorpija - godišnji horoskop za 2010.
S 2010. godinom započinje jedan novi životni ciklus za vas. Napokon ćete moći vidjeti sve promjene. Spremni ste kako bi realizirali ono što već dugo želite. Vaša vitalnost i zdravlje poboljšavase tijekom vremena. Osjećati ćete se jako i puni života. Biti ćete u harmoniji sa svojim idealima i željama.
Posao:
Početak godine donijet će vam probleme na poslu koji će prije svega biti uzrokovani nepoštenim odnosom kolega (što vi ne podnosite), ali i vašom tvrdoglavošću i naglošću. Naravno da se imate pravo boriti za sebe, ali ponekad neće biti na odmet da upotrijebite malo taktičniji pristup. Sredina godine donijet će vam mnogo bolju situaciju. Odlučnošću svojstvenom Škorpionima ponovno ćete pokušati postići svoje ciljeve, i ovog puta ćete napokon uspjeti - ali samo ako zaista shvatite da trebate zasukati rukave i pošteno odraditi posao koji vam je povjeren. Naravno, jednom kada tako odlučite bit će vas nemoguće zaustaviti. Naravno da ćete za svoj trud očekivati i adekvatnu nagradu jer vi niste tip osobe koja će cijeli život vući za druge i zadovoljiti se povremenom šefovom pohvalom. Najveći ispit stići će negdje na jesen, kada se ponovno pojave određeni problemi: tada sve ovisi o tome hoćete li se odlučiti na nastavak borbe, ili ćete odabrati povlačenje u sebe i negdje sa strane snivati osvetu za neka buduća vremena.
Ljubav:
Već u prvom dijelu godine očekuju vas velika uzbuđenja. Slobodni će Škorpioni upoznati vrlo zanimljivu osobu (sa zračnim horoskopskim znakom ili podznakom) koja će ih osvojiti originalnošću i šarmom. Škorpioni u stalnim vezama doživjet će drugu vrstu uzbuđenja: vjerojatno će zbog svoje ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti između njih dvoje počesto izbijati vatrene svađe ili pak dugotrajna durenja. Prava će bura ipak pričekati do jeseni, kada će i slobodni i zauzeti Škorpioni iskusiti snažnu krizu u svojim kratkim ili dugim vezama. Tada će se iz njih probiti ona prava škorpionska priroda, i pokazat će koliko znaju biti strastveni, ali i ljubomorni i zahtjevni. Kraj godine donosi smirenje i sreću. Ako malo primirite svoj temperament i naučite se cijeniti tuđe mišljenje, sljedeću biste Novu godinu mogli dočekati u vrlo ugodnom društvu (odnosno u ugodnoj atmosferi, ako već imate stalnog partnera)!
Zdravlje:
Sljedeće godine ne biste trebali imati značajnijih zdravstvenih poteškoća, iako su sredinom godine mogući problemi s probavnim sustavom, ali i s cijelim donjim dijelom tijela. Obavezno pripazite na prehrambene navike i poroke kojih se još niste ostavili, a posvetite pažnju i kretanju. Jesen i zima će vam donijeti olakšanje i smirenje problema koji su se eventualno ipak pojavili tijekom godine. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Op op, odlicno :)
Hvala..
#1, 21.01.2010 - 16:10
idemo skorpije..nedamo se...
22.01.2010 - 00:03