Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
LuCkAsTa86 blog

Ironija zdravog života :0)))

ZDRAV ŽIVOT

Kažu da svaki dan moramo da pojedemo jednu jabuku i jednu bananu zbog kalijuma.

Takođe i pomorandžu zbog vitamina C... I obavezno popiti jednu šolju zelenog čaja (bez šecera, za prevenciju dijabetesa) za smanjenje masnoće u krvi.

Svakoga dana moramo da popijemo dva litra vode (da, i poslije je treba ispiškiti, što udvostručuje vreme koje smo do sada provodili u WC-u).

Svakoga dana treba uzeti barem jedan Bioaktiv ili jedan jogurt da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna šta su tačno, ali ako se ne snabdeš sa barem milion i po tih bakterija, videćeš svoga Boga.

Svakoga dana jedan aspirin, za prevenciju infarkta, i jedna čaša crnog vina, takođe protiv infarkta. I jednu čašu belog, za nervni sistem... I jednu čašu piva, ne mogu se setiti za šta... Ako ih popiješ odjednom, međutim, možeš dobiti moždani udar, ali ne sekiraj se, nećeš ni primetiti.

Svakoga dana treba jesti žitarice. Mnogo, mnogo, gomilu žitarica, dok ne posereš govno veličine fotelje. Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smeš da zaboraviš da žvaćeš svaki zalogaj 100 puta. Tako ti samo za jelo treba oko 5 sati.

E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, posle Bioaktiva, posle banana, posle žitarica... i tako sve dok imaš zube u ustima, s tim da ne zaboraviš zubni konac, masažu desni i ispiranje vodicom za usta... Bilo bi dobro urediti kupatilo, možda staviti unutra CD plejer ili TV, jer s obzirom na vodu, žitarice i zube, provodićeš puno, puno vremena unutra...

Treba spavati 8 sati, raditi preko 8 sati, plus 5 za jelo, to je 21. Ostaje ti 3 sata, ako nije gužva u saobraćaju. Prema statistikama, TV se gleda prosečno 3 sata dnevno. Sada se to više ne može, jer svakog dana treba hodati najmanje pola sata (savet: nakon 15 minuta kreni nazad, jer i za povratak treba toliko). Treba njegovati prijateljstva, jer su poput biljaka, treba ih održavati svakodnevno. Pretpostavljam i kada ideš na put.

Izmedu ostalog, moraš da ostaneš informisan i da čitaš barem dve dnevne i nekoliko nedeljnih novina, da bi imao kritički stav... Treba upražnjavati seks svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: treba biti inovativan, kreativan i iznova osvajati. Za sve ovo treba vremena... Da ne govorimo o tantričkom seksu.

Treba imati vremena i za dodir s prirodom, pranje poda-suda-veša, da ne govorimo o tome šta sve treba ako imaš kućnog ljubimca ili decu.

Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29 sati. Jedina mogućnost koja se nameće je raditi nekoliko stvari istovremeno:

Npr: tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena - tako ćeš popiti 2 litra vode. Dok izlaziš iz kupatila s četkicom za zube u ustima, istovremeno se seksaj (tantrički) s partnerom koji istovremeno gleda TV i čita novine dok ti pereš pod.

Ostala ti je jedna ruka slobodna? Nazovi prijatelje! I rodbinu! Popij vino (posle razgovora s rodbinom će ti trebati).

Uuuuuuf!

Ali, ako ti je ostalo dva slobodna minuta, pošalji ovu poruku svojim prijateljima (koje treba paziti kao biljke) dok jedeš kašičicu meda, koji je vrlo koristan.

Sada te pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, piva, prvog litra vode i trećeg obroka s dnevnom dozom žitarica, ne znam više šta mi treba, ali moram hitno u WC.

Ušićariću par minuta istovremeno perući zube...

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: