Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
softspring blog

10 saveta kako ostati mlad

1.Odbacite sve nevažne brojeve, uključujući godine, težinu i visinu. Ostavite doktorima da brinu o tome. Zato ih plaćamo.

2.Zadržite sve vesele prijatelje. Mrzovoljni vas samo vuku dolje (imaj ovo na umu ako si jedan od mrzovoljnih).

3.Nastavite da učite: naučite više o kompjuterima, raznim zanatima, o bilo čemu. Nikad ne dozvolite da vam mozak bude besposlen.

4.Uživajte u jednostavnim stvarima.

5.Smijte se često, dugo i glasno. Smijte se dok ne ostanete bez daha. I ako imate prijatelja koji vas zasmijava, provodite mnogo, mnogo vremena sa njim/njom.

6.Suze se događaju: podnesite, tugujte i nastavite dalje. Jedina osoba koja je sa nama cijeli naš život smo mi sami. Zato, živite maksimalno svoj život.

7.Okružite se stvarima koje volite: bilo das u to porodica, ljubimci, uspomene, muzika, biljke, hobi, bilo šta. Vaša kuća je vaše utočište.

8.Njegujte svoje zdravlje: ako je dobro sačuvajte ga. Ako je nestabilno, poboljšajte ga. Ako je izvan onoga što možete poboljšati, potražite pomoć.

9.Ne idite na putovanje krivice. Idite do parka, u drugi grad ili u drugu zemlju, ali ne tamo gdje je krivica.

10.Govorite ljudima koje volite da ih volite – kad god možete. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

banevojnov (52)
- upotpunjujes sliku o sebi ...
vrlo si kvalitetna osoba ;
#3, 04.03.2010 - 14:36
#2, 21.01.2010 - 19:15
lena65 (51)
I OBAVEZNO PRICAJTE VICEVE SALITE SE I SIRITE POZITIVNU ENERGIJU ...JER KLJUC SRETNOG ZIVOTA JE U RADOSTI I DOBROM RASPOLOZENJU...
#1, 21.01.2010 - 18:27
 

Korisnik
offline
offline softspring (30)
Srbija, Borski okrug, MajdanpekBlogovi: tagovi
nema tagova