Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
badgovernment blog

...samo za nju...satkanu od sna...

Ne zanima me čime se baviš u životu.
Želim znati za čime čezneš i usudiš li se sanjati o susretu s onim za čime tvoje srce žudi.
Ne zanima me koliko ti je godina.
Želim znati jesi li voljna reskirati da ispadneš budala zbog ljubavi, zbog svojih snova, zbog pustolovine koja se zove život.
Ne zanima me koje su ti planete u kvadratu s mesecom.
Želim znati jesi li dodirnula središte svoje tuge, jesu li te izdaje u životu otvorile ili si se skrutila i zatvorila iz straha od dodatne boli.
Želim znati možeš li sedeti s boli, mojom ili svojom, a da se ne pomakneš kako bi je skrila ili umanjila ili sredila. Želim znati možeš li biti s radosti, mojom ili svojom, možeš li plesati s divljinom i dopustiti da te zanos ispuni do vrha prstiju, a da nas ne upozoravaš da pazimo, da budemo realni, da ne zaboravljamo svoja ograničenja kao ljudska bića.
Ne zanima me da li je priča koju meni pričaš istinita.
Želim znati možeš li razočarati drugoga kako bi sebi ostala verna , možeš li podneti da te drugi optužuju za izdaju, a da pritom ne izdaš svoju dušu, možeš li biti neverna i dakle pouzdana . Želim znati možeš li videti lepotu čak i kada nije lepa, svaki dan, i možeš li iz njega crpiti svoj život.
Želim znati možeš li živeti s neuspehom, svojim ili mojim, i ipak stati na rub jezera i srebrnom odsjaju punog meseca viknuti: "da"!
Ne zanima me gde živiš i koliko novaca imaš.
Želim znati možeš li ustati posle noći duboke žalosti i očaja, izmučena i uništena do srži, i učiniti što se mora da bi nahranila decu.
Ne zanima me koga poznaješ i kako si dospela dovde.
Želim znati hoćeš li samnom stati u središte vatre, a da pritom ne ustukneš.
Ne zanima me ni gde, ni šta, ni s kim si učila.
Želim znati šta te hrani iznutra kada sve ostalo nestane.
Želim znati možeš li biti sama sa sobom i sviđa li ti se vlastito društvo u trenutcima praznine.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline badgovernment (35)
Srbija, Šumadijski okrug, KragujevacBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa