Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
dejo36 blog

Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kući u New Yorku, i posle prvog radnog dana poslovođa ga upita koliko je prodao.

1.557.752,20 $ odgovori Mujo, a poslovođa samo što se nije onesvestio. Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu uspeli prodati robe za više od 50.000$, a Mujo prvi dan trideset puta više.

Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom?

"Pa lepo", odgovori Mujo. "Prvo sam čoveku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i nekoliko komada olova. Onda sam ga podsetio da mu treba i najlon, ali ne bilo kakav već kvalitetan najlon koji može da izdrži veliku ribu.E, onda sam mu rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitet pribora neće moći loviti iz ruke i neka uzme štap sa mašinicom. Kad je uzeo štap, predložio sam mu da razmisli o kupnji glisera...
Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trejlerom, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može da vuče taj gliser i na moj nagovor odlučio se za Grand Cheerokee.
Eto kako sam zaradio 1.557.752,20 $".
"Još ne mogu shvatiti kako ti je to uspelo", reče poslovođa, "a čovek je došao samo da kupi udicu ?"


"Ma jok' ", reče Mujo, "došao je kupit' tampone za ženu, pa sam ga pit'o zašto ne ide na pecanje, kad ionako neće jebavat' ovaj vikend !?" 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: