Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Maji blog
U Srbiji je proglašena pandemija Šabanskog gripa.
sve je više ŠABANA.

Kako prepoznati osobu zaraženu šabanskim gripom:

-Odevanje, svi šabani su šabanski obučeni, šaban nosi trenerku iz butika po mogućnosti,a ako ne onda sa pijaca (ako je sa pijaca neće reći nikom da je kupljena na pijacu) Šaban nosi crne plastične naočare, što šire i plastičnije to šaban izgleda opasnije.

-Svi šabani imaju sličan hod, ruke OBAVEZNO odvojene od tela, laktovi pod uglom od 45stepeni, što se ruke više klate to će šaban izgledati opasnije, gibanje u ramenima OBAVEZNO.

-Šaban ima specifičan sleng kojim se koristi u svakodnevnoj komunikaciji. Pri tom je karakteristična upotreba reči 'BRATE' koja se koristi što češće, tako da prosečan šaban u prostoproširenoj rečenici reč 'BRATE' upotrebi minimalno četiri puta. Ova reč se izgovara sa dugouzlaznim 'a' i maksimalno namrštenom facom.

-Šaban ima fond reči koji broji 18 pod uslovom da je počeo da čita neku knjigu,od koje je brzo odustao. Šabanov fond reči se sastoji od: znači, razumeš, utoka, ribooo, brate, užas, fenomenalno, definitivno, jebote, vo ono, ša, da, ne, ma daj, ne seriii.

-Šabani se tuku čoporativno. Sto na jednog. Naravno, na meti su samci, slabiji, novajlije, likovi sa strane. Šabanski lokal-patriotizam se najbolje ogleda u pristupu koji primenjuju, šabani na alkoholu. Alkohol daje im krila (čitaj muda) nešto što trezni nemaju. Važno je isprozivati sve sa strane koji dodju u lokal gde šaban ceo život izlazi, i onda strancu pokazati gde je došo mamu mu jebem.

-Šaban puši najeftinije cigare, a kad se izlazi onda se kupuje Malboro. Šaban brine o svom ugledu.

-Šaban sluša tac tac muziku, domaći rep i muziku devdesetih. A Kada je pijan, šaban sluša narodnjake GRAND isključivo, u časovima najgoreg pijanstva, šaban sluša najveće socijale: ''Čaše lomim ruke mi krvave'' ''Od kad sam se rodio sreće nisam imao''

-Šaban je glavna faca i na facebooku,prepoznaćete ga po ograničenim šabanskim komentarima i statusima, koji ukazuju na to da šaban pičke nije video već neko ihahaj vreme, ali da bi bio faca šaban hoće da ostavi suprotan utisak to jest da pičke ima i legalno i ispod žita - tako reći u izobilju. Šaban na facebooku zavodi tako što ostavlja LIKE na svakoj drugoj ženskoj slici, a kada ne dobije na taj način rezultata, onda krene na uporno komentarisanje slika: Baš si slatka, Dobro izgledaš, Fina slikica, Nisam znao da ima ovakvih lutkica. A kad mu ni to ne da rezultata onda krene na konstantno smaranje na Chatu.

Vakcina još nije pronađena i nikad neće biti.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

bane56 (60)
Ne bih se slozio da ne postoji vakcina.Naravno da postoji i ime joj je-LEKTIRA.
Obicna skolska za pocetak ona za osnovnu skolu,pa redom.
#2, 12.02.2010 - 18:16
lena65 (51)
LEK ZA BEZOBRAZLUK NE POSTOJI ...TO NI GLINA NE LECI...
#1, 12.02.2010 - 17:13
 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa