Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
devojcicaaa blog

***...CAROLIJA JEDNOG DANA...***

Svaki dan je dar od Boga! Cesto se obmanjujemo kako je današnji dan slican jucerašnjem i da ce biti isti kao sutrašnji...

Medutim, ako obratimo pažnju na dan koji traje, otkricemo makar jedan trenutak kada možemo promeniti sve ono što nas cini nesrecnima.
To može biti trenutak koji nam se cini istim kao i milioni drugih. Upravo nam takvi momenti u životu pomažu da se menjamo, da sazrimo, da smognemo snage i krenemo u potragu za svojim snovima.
Tokom te potrage bice uvek patnje, razocarenja i teških trenutaka koji nam pomažu da ocvrsnemo.Smisao života možemo stvarno razumeti samo ako dopustimo da nam se dogodi nešto ne ocekivano.
Sreca je ponekad blagoslov ali najcešce je osvajnje. Za nju se treba boriti, ne plašeci se da zauzmemo neki stav u životu.
Jer ako kažemo da nas baceni kamen nije pogodio, ako na pretrpljenu uvredu ne odgovorimo, onda prihvatamo ulogu dobre duše, kukavice!

Ponekad treba smognuti hrabrosti i upustiti se u borbu sa jacima od sebe jer je to jedini nacin da ostvarimo svoje snove! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline devojcicaaa
Bosna i Hercegovina, Republika SrpskaBlogovi: tagovi
nema tagova