Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ivana1006 blog

Htela bi da napišem priču i poklonim je tebi,da u njoj otkriješ svu ljubav koju sam osećala i još osećam. Htela bih, al' ne znam kako. Možda je najlepse sećati se prve ljubavi. Kažu da se ona uvek pamti. I sama se rado sećam tog februara kada si me sreo, i svega što mi je bilo drago, jer to je bilo kada sam prvi put volela.

Možda, ali ne trebakriviti ni dan, ni tebe,ni mene, a ni najlepsi februar, najlepse zime mog života. Došao si onda kada su oči najviše plakale,došao si onda kada su se radjale zvezde i sa njima moje nove ljubavi. Volela sam te. Volela sam te svim srcem i dušom. Volela sam tvoj dodir, tvoj poljubac, tvoje oči, način na koji hodaš, način na koji me gledaš, volela sam te.... tebe!

Nisam želela da priznam da je to ljubav bez koje neću moći da živim. Plašila sam se jer sam znala da ćemo se rastati, a meni će ostati lepe i ružne uspomene, sećanja i tuge. Nisam znala šta je to razočarenje. Znala sam samo da te volim. Cinilo mi se da to traje večno. Ali jednog dana, posle dugog vremena provedenog zajedno, posle mnogo dana i godina, sve je nestalo, smejem se,a plakala bi!

Znam, ne valja se kajati, ovi moji dnevnici krivi su što ovo pišem i što sam naučila nešto. Naučila sam da ljubav mnogo boli i ne može se lečiti. Naučila sam da tražim sreću. Zivot se mora prhvatiti takav kakav je.

Čemu suze, čemu tuga? Znam da moj život nije igra. Trebalo je da budem srećna kad si odlazio, a ni ja to nisam mogla, jer sam te volela. Još uvek si u mom srcu. Mnoge sam noći provela misleći na tebe i o nama ili da li je uopšte bilo nas?! Tešila sam se time da će vreme rešiti svoje. Da ću te zaboraviti!

Nisam ipak htela da priznam sebi da sam te izgubila, da sam pisala pisma posvećena tebi, koja nisam imala hrabrosti da pošaljem. Vreme je prolazilo,ali si ti još tu, u mom srcu, u mojim mislima. Nadam se da ću te jednog dana zaboraviti. Postao si samo slatko-gorka uspomena.

Moram da priznam, bio si mi prva ljubav i prva rana. Malo je zacelila, ali ostao je jedan primetan ožiljak koji će uvek sećati na tebe.

Zima, mesec februar- biće to za mene dugo sećanje i znak prve ljubavi! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline ivana1006 (24)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa