Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
saani77 blog

Ne postoji čovek koji nema želje. Želje se same radjaju u nama, postoje u nama, traže svoje ispunjenje ili jednostavno otćute ceo ljudski vek slomljene demantovanjem.

Ja sam Tvoja Želja.

Živim u tebi vrlo uporno, ne smanjujem se, ne nestajem, ne pretvaram se u fantaziju, ne bolim, jednostavno sam tu bez ikakve želje da se preselim u nečije drugo telo, u nečije misli i srce. Osećam te.Svakim udahom me pomeraš, uvećavaš, daješ mi širinu horizonta i jačinu letnje oluje, čuvaš me i neguješ svežinom planinskog vazduha i ukusom rose sa dlana. 

Želiš da me Ispuniš.

Tačno osetim dane, obično su to tmurni dani koji prete kišom ili kišni dani koji prete potopom, kada me želiš mnogo jače i mnogo više, kada izoluješ u sebi Tri Želje koje spojene u celinu čine Mene.

I zažmuriš...

I maštaš...


Skriven na mestu  do koga je teško doći. Skriven od sopstvenih strahova, od  radoznalih pogleda, od pretnji Nemogućnosti, od svih i svega...dostupan samo zvucima frule izgubljenog pastira i mirisu šume okupanoj kišnim kapima, sa trunkom zavisti što ti nisi kap a ja list...ili trava. Ili tek iznikli cvet. Ili čak kamen pod vodopadom u čijem huku ponekad pokušaš da me izgubiš.

Ne vredi...

Drznem se da te zabolim, da te zarobim svojom postojanošcu.


Prvo….Poželiš da saznaš koju nijansu mi dobiju oči kada sam pospana, tužna, vesela, zaljubljena,

Druga ti se želja sama namatne iako je odbijaš, ona pronadje put  do tvojih misli.

A ti ne možeš. Jednostavno ne možeš... Kako da objasniš svojoj potrebi da je druga želja teško ispunjiva jer su moje ruke jako daleko

Zapališ cigaretu da odganaš miris svežine...

Treća želja je najčistija. Nju čuvaš izmedju redova jer veruješ da je tako sasvim dobro sakrivena od radoznalih pogleda i zabranjenosti koje vrebaju iz svakog ugla gledanja.

 Ne ispunjavaš me jer znaš da ćeš  žaliti za svakim trenutkom koji nisi proveo pored mene...

Odbijaš da me legalizuješ u sebi jer znaš da sam narkotik koji stvara zavisnost, znaš da sam zabranjenost koju ne možeš promeniti.

Znaš da sam daljina za koju ti je jedan život malo da je dosegneš, znaš da sam Želja posle koje drugu želju nemaš...

A život bez želja bi se pretvorio u banalnu prazninu koja bi te otudjila od samog sebe.

Ja imam srce i iluzije a ti samo godine.
Ja imam strast i strah a ti samo neustrashivost.
Ja ocekujem borbu sa sobom a ti borbu protiv sebe.
Kako se mi razlicito smejemo, a smejemo se istim stvarima.
Kako se mi odlicno razumemo!!! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: