Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
FERIBOT blog

Порука од пријатеља монаха.

Отац каже да из Бермудског троугла долази свако зло и да је тамо нека концентрација зла.
* Печаћење људи је већ почело на Западу.
* Зло на све начине покушава да овлада светом. Отац каже да овако страшно време није никада искусио сем другог св. рата, али додаје да је ово време страшније на мисаоном плану. Притисак је огроман и то у целом свету. Ми православни смо нарочито угрожени јер је зло усредсређено на нас. Православље ремете, сметају, да ђаво завлада на мисаоном пољу над целим Светом, не зато што се противе, већ зато што се моле непрестано Господу да нас све заштити од зла. Нарочито је током 1993. године овај притисак постао изразит. Отац каже да је ђаво пуштен.
* Масони су свуда присутни. Већ имају своје људе у владама свих држава, на другим важним местима, па и у цркви. У католичкој цркви сваки бискуп мора бити масон. Захваћено је и православље, нарочито Грчка црква, а и у нашој (српској) има епископа који су масони.
* Масони се спремају да цео свет ставе под владавину Уједињених Нација под вођством једног човека – Антихриста кога ће они ставити на место «председника» У. Н. (За сада је највиши положај у У. Н. место «генералног секретара»). С обзиром да су се (масони) пенетрирали на све кључне позиције – изазваће кризу невиђених размера тако да ће Велика економска криза из 30-тих година бити мало дете. У тој кризи срушиће се вредност свих водећих светских валута и цео економски и финансијски систем ће се срушити. То ће за последицу имати разарање привреда свих држава јер је новац за привреду исто што и крв за човека. То ће створити невиђени хаос. Из тог хаоса изрониће антихрист да спасе свет. «Кад будете чули да је почела економска криза у целом свету онда је његов долазак близу».
* Већ се спремају средства која ће помоћи остварењу антихристове владавине. Отац Тадеј наводи цитат о Звери из Апокалипсе Св. Јована, и каже да је већ створен џиновски компјутер (на неколико спратова) у Белгији – а зове се – Звер. Његова моћ је огромна. То је једна од Звери из Апокалипсе. Исти такав компјутер постоји и у Америци.
(Отац Тадеј каже да и лични бројеви из наших личних карата имају порекло и воде се у том компјутеру).


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Na zalost kraj jeste blizi nego smo svesni,pozdrav maleni
#1, 17.03.2010 - 01:34
Позз
17.03.2010 - 15:32