Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
hazel blog

Kako znamo da je nešto ono što želimo kada imamo samo maglovitu predstavu o onome što želimo? Ne znamo! Zato se i batrgamo.

O dolascima uglavnom ne razmišljam, oni se dese, nekako, kao sami od sebe, spontano. Ideja odlaska je ono što mi se vrzma po glavi. Kada otići? Da li otići? Zašto otići ? Kako otići?

I znam da bih mogla istog trenutka da odem, da ti zamaknem iz vidokruga, da se vratim u samo svoj život. Skoro bez kajanja. Našla bih već dovoljno valjanih razloga.

Ono što me sprečava da odem je praznina. Osećam da bi ona popunila sav taj prostor koji ti zauzimaš. Šuplja, tiha i tupa praznina.

Mi nikada nismo praznih srca i glava. Nismo u stanju da se potpuno rasteretimo. Večito vučemo neke kofere sa sobom i usput trpamo u njih sve što stignemo, po sopstvenom nahođenju.

Dozvolimo da nam detalji naruše balans, jer su bitni, nekada toliko da se suština ne da ni nazreti od njih. I tu patnja hrani svoju glad-detaljima.

Ostati ili otići?

Patiti, ili, patiti?

Voleti i patiti, umesto otići i patiti. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Altion (46)
Ja uvek biram da odem. Ali ja sam uvek u manjini, nikako nisam reprezentativan uzorak :)

Inače, odličan ti je tekst.

Ovaj deo: "O dolascima uglavnom ne razmišljam, oni se dese, nekako, kao sami od sebe, spontano. Ideja odlaska je ono što mi se vrzma po glavi. " razbija! 8-)
#1, 19.08.2012 - 19:10
 

Korisnik
offline
offline hazel
Srbija, Južnobački okrug, Novi SadBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa