Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
opaki blog

Oko Stoje vazda neka frka. Ako ona ne zatalasa javnost šokantnim fotografijama,eksplicitnim stihovima ili detaljima iz privatnog života, onda se neko potrudi da nju zatalasa. Ako je ne potkači neka koleginica, onda u žižu interesovanja dospe, kao ovih dana, zbog priča o čistkama u „Grandu“ koje je veliki diša Saša Popović najavio za jesen. Ipak, pevačica kaže da mirno spava i da na takve priče obraća pažnju jednako kao i na lanjski sneg. “Preokupirana sam promocijom novog albuma i sva moja pažnja je usmerena u tom pravcu”, naglasila je Stoja pre nego što smo i započeli razgovor o Popoviću, pevačicama, tračevima, celulitu i svemu onome što se pominjalo uz njeno ime poslednjih dana.

Čija je ideja bila da snimiš pesmu “Da li si za seks”?
Kompletan muzički projekat prepustila sam svom timu saradnika, na čijem čelu je kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović. A pesmu za koju me pitaš uradio je sa Dejanom Abadićem. Moderna je, brza, energična... Uvek imam bezrezervno poverenje u ljude sa kojima sarađujem i jedino na taj način može se napraviti posao.

Da li je tačno da je Popović zabranio da u „Grandu“ ubuduće izvodiš pomenutu numeru?
Otkako sam u “Grandu”, Saša Popović je moj konsultant. I kad je reč o izboru pesama koje treba da uvrstim na novi CD, kao i po pitanju scenskog nastupa u „Grandovim“ emisijama. Ovoga puta je pred snimanje „Grand šoua“ bio mnogo zauzet, preokupiran obavezama, i prvi put se desilo da se nismo dogovrili kojim pesmama ću započeti promociju novog albuma. Prvu koju sam predstavila izabrali su moji saradnici. Nakon toga smo konačno seli i zajedno se dogovorili da se u toku leta u „Grandovim“ emisijama pojave “Noćna mora” i “Jača nego pre”, koje su prave letnje pesme. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: