Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Sta-Misa blog

SAMO da VAs pozdravi cika Sta-Misa-onaj stari bez obzira na nalog- IZOKRENUT BLOG -CITAJ ODOZDO NA GORE

Ovo javljanje mojim iskrenim prijateljiam zapocinjem darovima:
Damama :MALO DA NAZDRAVIMO :


Da zamezimo :Da se zasladimo :
Sada sustina bloga-poucna prica :

Šta je to s nama i sa životom, u kakve se to konce splićemo, u šta upadamo svojom voljom u šta nevoljom, šta od nas zavisi, i šta možemo sa sobom? Nisam vješt razmišljanju, više volim život nego misao o njemu, ali kako god sam prevrtao, ispada da nam se većina stvari dešava mimo nas, bez naše odluke. Slučajnost odlučuje o mome životnom putu i o mojoj sudbini, i najčešće bivam doveden pred gotov čin, upadam u jedan od mogućih tokova, u drugi će me ubaciti samo druga slučajnost. Ne vjerujem da mi je unaprijed zapisan put kojim ću proći, jer ne vjerujem u neki naročit red ovoga svijeta. Ne odlučujemo, već se zatičemo. Strmoglavljeni smo u igru, punu nebrojenih izmjena, jednog određenog trenutka, kad nas samo ta prilika čeka, jedina koja nas može sačekati, u toku mješanja. Ne možes je zaobići, ni odbiti. Tvoja je, kao voda u koju padneš. Pa plivaš, ili potoneš.

Meša Selimović – Tvrđava

================================================================

pozdravljam Vas sve i zivi bili i lepo se druzili- sa onim koji to zele i NAROCITO SA LJUDIMA KOJI SE POKAZASE PRAVIM I ISTINSKIM PRIJATELJIMA MOJIM !!!!!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 26  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

citer (48)
novi stajling je , a ni klopa nije loša
#3, 07.04.2010 - 22:41
Citam odozdo na gore... pa se zasladim... onda malo mrsim... i za kraj zalijem... pa zavrsim na zelenim livadama medju cveticima :-)
#2, 07.04.2010 - 20:37
bojanaaaaa (33)
i
#1, 07.04.2010 - 20:09