Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
iva13 blog

Dosta moje patetike, evo i malo drugacijih misli poznatih :D

spng012ls1.jpg

Zenski razgovori, Dusko Radovic
Treba imati nekoliko kombinacija

Znate, kad je jedan jedini, pa se taj izgubi - ne, to bi zaista moglo ličiti na tragediju.
Međutim, jedna prava žeana nikad neće sebi dozvoliti da ceo svoj život bazira na jednom jedinom muškarcu.To bi bila propast.
Ja vam to govorim kao lekar, sa medicinskog stanovišta.
Zna se dobro šta je to bez čega ne možemo da živimo...To je na primer srce....Imamo jedno srce i kad to jedno isrce zgubimo - život nam je zaista nemoguć.To se takođe odnosi i na jetru, i na pluća, i na mozak isto tako.To su one stvari bez kojih se ne može živeti.
A sa muškarcima je ipak nešto drugačija stvar.Ako izgubimo jednog muškarca - pa dobro, naći ćemo drugog, muškarac se uvek može naći, to nije tako veliki problem.
Samo ako tako, realno gleda na stvar - žena sme da se upusti u svaku ljubav.Ja uvek to govorim svojim prijateljicama: lepo je na moru, ali je isto tako lepo i na planinama.Lepo je na Bledu, ali je lepo i u Ohridu.Treba uvek imati nekoliko lepih kombinacija.
Ja to, kao lekar, posmatram čisto higijenski i zdravstveno.
ljubac 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: