Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
flertmajstor blog
Copy/paste, ali, obzirom da sam ih imao dva... za sada... mislim da sam jedan od pozvanijih da ovako nesto objavi :)

* * *

Moja žena i ja imamo tajnu kako naš brak traje... Dva puta nedeljno idemo u restoran na dobru klopu i laganu razbibrigu. Ona ide utorkom a ja petkom.

Uz to, ne spavamo zajedno. Ona spava u Kragujevcu a ja u Beogradu.

Ja svuda vodim svoju ženu, ali ona stalno pronalazi put natrag.

Pred neki dan pitao sam ženu gdje bi htela da proslavimo godišnjicu. Ona mi je odgovorila da bi volela proslaviti negde gde već dugo nije bila, pa sam joj predložio da proslavimo u kuhinji.

Kada smo moja žena i ja u šetnji, uvek se držimo za ruke. Ako je pustim, odmah ode u kupovinu.

Celu je kuću opremila: imamo električni mikser, električni toster, električni pekač i onda se ona buni da je sve opremljeno ali nema gde da sedne. Tada sam joj, naravno, kupio i električnu stolicu.

Jedno jutro me je žena probudila i kaže da auto neće da upali. Ona misli da je voda ušla u karburator... Na moje pitanje gde je auto, ona mrtva hladna odgovara – u jezeru.

Kao i svaka žena opsednuta je svojim izgledom te stalno isprobava neke nove dijete. Sada je na novoj dijeti: kokosi i banane. Naravno, nije izgubila ništa kilograma, ali se zato penje po drveću kao luda.

Jednog je dana moja ljubljena žena otišla u kupovinu i kupila je masku za lice. I kada ju je primenila izgledala je zaista prekrasno. Sve dok je nije skinula!!!

I naravno kao i svaka žena uvek nešto zaboravlja. Tako već dve nedelje nije odnela smeće iz kuće. Uvek kasni i trči za kamionom uzvikujući: “Jesam li zakasnila za smeće”. Ali zato uvek dobije odgovor : “Ne, uskači”.

I zapamtite, brak je na prvom mestu uzroka razvoda. Statistički gledano, 100% svih razvoda započinje brakom.

I tako već 18 meseci nisam ni reči progovorio sa svojom ženom, jednostavno je ne volim ometati. Ali priznajem, zadnju svađu sam skrivio sam. Pitala me je šta je na televiziji, a moj odgovor je glasio PRAŠINA.

I za kraj...

Na početku, Bog stvori Zemlju i odmori se. Tada Bog stvori muškarca i odmori se. Nakon toga Bog stvori ženu i od tada se nisu odmorili ni Bog ni muškarac.

* * *

Eto... Zato ja na svadbama mladencima uvek savetujem da odmah od poklona odvoje 100EUR u kovertu i na njoj napišu "Za razvod". To je ulaganje u budućnost... Ako im bude trebalo, neće se svađati ko plaća jer to manje-više toliko košta. A ako im ne bude trebalo, imaće za večeru. U dvoje ;-) 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

haha...dooooooobar....eto recpt...bravo plus
#1, 23.04.2010 - 23:13
bravo djus
23.04.2010 - 23:28