Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
visky3 blog

Pet ideja za uzbudljiviji seks


JA PROBAO I , NIJE LOSE...:P


Mnogo grešite ako seksualno zadovoljstvo povezujete samo sa stimulacijom genitalija. Ne preskačite grudi, vrat, uši i podlaktice, savetuje doktorka Rut Vesthajmer, autorka knjige "Seks za neupućene“.


Bez dobrog seksa nema uspešne i trajne veze. Nažalost, do savršenog seksualnog života ne stiže se tek tako. Da biste s nekim zaista mogli da uživate u vrhunskom seksu, taj neko najpre treba da vas privuče, a vi treba da uložite vreme i energiju za upoznavanje. Doktorka Rut Vesthajmer daje savete uz pomoć kojih ćete postati vrhunska ljubavnica.

1. BEZ ŽURBE


Postoji mit da je samo spontani seks dobar seks, iako je najčešće upravo obrnuto. Zato je najbolje da ne žurite. Planiranje i pripreme uložene u romantično veče biće nagrađene većim uživanjem. Ukoliko želite da se zabavite u ljubavnoj igri, nemojte da se prenemažete. Recite partneru jasno i glasno šta želite, jer će ga to ohrabriti da vam priredi najbolju moguću ljubavnu predigru. Ako ste sramežljivi, sačekajte da vam hormoni prorade, pa mu skrivene želje šapnite na uvce u toku zagrevanja.


2. OTKRIJTE ŠTA MU PRIJA


Ako želite da postižete najjače orgazme, one od kojih se mišići grče a srce lupa kao ludo, onda na tome morate da radite zajedno s partnerom. Da biste naučili da uživate, morate da prepoznate šta vam najviše prija. To ćete najlakše saznati tako što ćete početi da istražujete i svoje i njegovo telo. Reagujte na svaki uzdah zadovoljstva i titraj mišića. Ne stidite se, igrajte se, eksperimentišite i trudite se da zadovoljite jedno drugo što više možete. Videćete, posle nekog vremena vodićete ljubav kao nikada do tada.

3. KORISTITE ČULO DODIRA

Većina žena greši kada misli da partnera može da uzbudi samo ako mu dodiruje genitalije. Dodirivanje treba da bude deo vašeg odnosa, čak i kada vam seks ne pada na pamet. Dodirujte se svaki put kad prođete jedno pored drugog, grlite se, držite se za ruke, masirajte se, kupajte jedno drugo. To će vas još više zbližiti, a kada dođe vreme za seks, on će biti mnogo kvalitetniji.

4. ZAŠTITITE SEBE I PARTNERA

Ako mislite da će vas zaštita sprečiti da uživate ili umanjiti intenzitet zadovoljstva, onda grdno grešite. Kondom ne mora da predstavlja gumenu barijeru između vas i vašeg partnera, niti njegovo stavljanje mora da naruši spontanost. Oslobodite se predrasuda i postaćete dobra ljubavnica. Najvažniji seksualni organ nije onaj ispod pojasa, ima nečeg i u glavi. Ako ste opterećeni strahovima od neželjene trudnoće ili polnih bolesti, nećete se opustiti, što je presudno za uživanje u seksu. Upravo zato morate na vreme da razmišljate o kontracepciji.

5. UŽIVAJTE U LJUBLJENJU


Osećaj koji se javlja svaki put kada vam se spoje usne često je toliko prijatan i intenzivan da se neki parovi ljube satima. Zato je ljubljenje važan deo seksa i ne treba ga zanemarivati. Iako mnogi ljudi uživaju da pri ljubljenju guraju jezik u partnerova usta, postoje i oni koji to ne vole. Takvim osobama ne namećite ovaj način jer ćete samo pokvariti atmosferu.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: