Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Antilija blog


Čitaj mi misli.....
1. Molim te, slušaj me. Ne zbog toga što je sve što pričam uvek od suštinske važnosti, nego zbog toga što ćeš mi, slušajući, pokazati da me poštuješ, što je za mene suštinski važno.
2. Naš jezik je drugačiji od vašeg. Na primer, ‘‘Dobro sam’’, znači ‘‘Nisam baš naj­bolje’’, baš kao što i ‘‘Preskočiću dezert’’, ...znači ‘‘Verovatno ću pojesti tvoj’’.
3. Zapamti, PMS znači “psihički i mentalni stres”. Zato me pusti da slobodno plačem, da se ponašam iracionalno i kradem ti dezert. Ništa lično, to su samo hormonske promene.
4. Manikir i pedikir su moj poklon tebi. Obožavam da izgledam lepo samo za tebe. Počni da brineš onda kada budem prestala da idem na tretmane.
5. Kada dobro izgledam, kaži mi; a kada to nije slučaj, ćuti. I ne zaboravi: potrebno mi je 20 komplimenata da zaboravim jednu tvoju nepažljivu zamerku.
6. Sećam se košulje koju si nosio kada si mi prvi put rekao “Volim te.” Činjenica da si je ti zaboravio, navodi me da se pitam da li si bio iskren.
7. Volela sam te mnogo pre nego što sam ti to rekla. Igra čekanja je u našem DNK. Ne trošimo se u prvom poluvremenu (a mislili ste da nemamo pojma o sportu).
8. Naravno da si najbolji ljubavnik kog sam imala. Svi drugi su izbledeli u mom sećanju kada sam se zaljubila u tebe.
9. Nikada ti neću reći sa koliko sam njih bila. Nikada, nikada, nikada. Osim toga, ponovo pročitaj stavku pod brojem 8.
10. Čitam tvoj horoskop svaki dan.
11. Potajno se radujem kada nas konobar u restoranu oslovi sa gospodine i gospođo.
12. Spontano i nežno mi priđi s leđa i možda ću te pustiti da se tamo zadržiš malo duže.
13. Da, moja najbolja drugarica zna sve što smo sinoć radili. Mi delimo sve tajne, a takve, obavezno.
14. Zasmejavaj me i biću srećna. Šali se na svoj račun, i biću samo tvoja.
15. Malo ljubomore mi prija ako (a) ne uključuje razbijene noseve (b) me ne iscrpljuješ unakrsnim ispitivanjima. Prava ravnoteža pokazuje da ti je stalo, a čak mi i laska.
16. Ne uskraćujem ti seks da bih te kaznila. Ponekad mi je samo potrebno da me ostaviš samu, ali da ipak, ne budem sama. I ne, ne umem to da objasnim.
17. Mogu, hoću i već glumim orgazam. Ne uvek. Samo ako za 5 minuta počinju Očajne domaćice. Više bi voleo da odglumim glavobolju?
18. Volim seks. Bio on sa tobom ili bez tebe. Moj um je prljaviji nego što misliš.
19. Ti si predivan: tek istuširan, kad se baviš sportom, kad se igraš sa svojim psom, kad se smeješ, dok šarmiraš postariju komšinicu, kad si elegantan, dok čitaš novine. . .
20. “Želiš li cveće?” ubija romantiku. Ne pitaj me, samo kupi.
21. Verovatno ću kasniti—zato što se sređujem za tebe. Bar tako ja na to gledam. A moje rasuđivačke sposobnosti su fenomenalne!!!
22. Ako me prevariš, možda neću raskinuti sa tobom. Ali ćeš poželeti da jesam.
23. Jednom sam poljubila devojku i uživala sam u svakom trenutku... Ne, nisam.To je samo u tvojoj glavi. Žao mi je.
24. Evo kako da popraviš sve što radiš pogrešno u krevetu. Kada misliš da treba polako, treba sporije. Kada misliš da treba brzo, treba brže.
25. Ja sam srećna što te imam, i nadam se da si i ti. Ne možeš imati sve ako nemaš sa kim to da podeliš. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: