Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Cipsika blog

Tonem, nestajem, nemam me.. U kovitlacu osećanja ne mogu pronaći svoja prava, da li su to bol, strah, razočarenje, napuštenost, više ne znam ni šta osećam, da li sam povređena ja ili samo moj ponos, da li me boli to što znam da mu nisam vredna ili to što su to videli ostali.

Suza kaplje, nastavlja niz obraz, nestaje, ostavlja samo trag da se zna da je ona bila tu, ali ne skrivam je, jer nema ko da me vidi, jer i ja jednostavno nikoga više ne vidim. Nada, da li je to ono što sam imala, možda preuveličane snove koji se nikada nisu ni mogli ostvariti, da li sam sanjala nemoguće snove i očekivala da će svanuti dan kada će se oni ostvariti, možda je to ovo bio taj dan, možda je taj dan bio danas, ali ne, ne to se nije desilo, i onda zapadam u depresiju, zapadam u samosažaljivanje, onda počinjem da kritikujem sebe, nisi ovo trebala, trebala si ovo, i ovo nisi uradila kako treba, onda sa druge strane počinju da naviru sećanja, i kao kovitlac jure oko mene pokazujući mi ono što ne želim da vidim, ono što trenutno želim da zaboravim, ono što bih sada želela da je prošlost, ali ne..

Ne može biti, jer svaka reč, svaki mali nagoveštaj, svaki miris i svaka slika, me podsećaju da se ipak desilo, i sada se više neću sećati onog lepog onog prelepog, nego i onog teškog,.. Muzika svira dalje i sa svakom rečju koja me peče kao vreli žar, još više pravi rane, suze nastavljaju, klize polako, gradeći same svoje puteve ka kraju, a ja sedim zagledana u prozor slušajući note tako meni poznate pesme, slušajući i pitajući se zbog čega? Zbog čega sve ovo? Zbog čega se uvek desi da kada se vežemo za neke ljude ti ljudi jednostavno nestanu, pobegnu, povrede te ili se ispostavi da su drugačiji od onog kako si ih zamišljao, ispostavi se da nisu oni za kojih si ih satrao.. i dok mi se i dalje kovitlaju osećanja, smenjujući se.. Pitam se, šta se to zapravo i desilo da se tako uzrujam, koji je to okidač bio? Napuštenost? Samosažaljenje? Ili možda jednostavnos nemoćda bilo šta promenim?

14.07.2010. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: