Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zorica7 blog

Kako doživeti stotu-humor
Starija gospo
đ
a je uzrujano zvala policiju preko mobilnog i prijavila da je njen auto obijen. Histeričnim i plačnim glasom objašnjava situaciju dežurnom policajcu: " Ukrali su radio, volan, kočnicu, pa čak i papučicu za gas!?"
Policajac je umiruje:" Smirite se gospođo, poslao sam patrolu, policija samo što nije stigla."
Nekoliko minuta kasnije, policajac zove dežurnog: "Zaboravi na ovaj zadnji poziv, gospođa je greškom sela na zadnje sedište


Dve starije gospođe su se vozile u velikom automobilu, obe su jedva virile iza komandne table. Utom, stigoše do raskrsnice. Svetlo na semaforu je bilo crveno, ali je auto samo prošao kroz raskrsnicu. Gospođa na suvozačevom mestu pomisli: "Mora da sam poludela, zaklela bih se da smo upravo prošle kroz crveno svetlo." Posle par minuta došle su do sledeće raskrsnice i svetlo je opet bilo crveno. I ovog puta samo su prošle kroz raskrsnicu. Gospođa na suvozačevom mestu je gotovo bila sigurna da je svetlo bilo crveno i ozbiljno se zabrinula da je poludela i da sve to umišlja. Već se dobrano unervozila. Na sledećoj raskrsnici, svetlo je opet bilo crveno, a one su samo prošle. Sada već sigurna da je svetlo svakog puta bilo crveno, okrenu se prijateljici za volanom i reče: "Rado, da li si ti svesna da smo upravo prošle kroz TRI crvena svetla? Mogla si nas obe ubiti!?"
Rada se trgnu i iznenađeno zapita:"Oh, zar ja vozim??"


Dve
stare gospođe su prijateljice već decenijama. Tokom godina, delile su svakakve aktivnosti i avanture. U poslednje vreme njihove aktivnosti su se svele na sastanke par puta nedeljno da igraju karte. Jednoga dana dok su se kartale jedna se zagledala u drugu i pažljivo rekla:"Molim te, ne ljuti se na mene. Znam da smo prijateljice jako dugo, ali trenutno baš ne mogu da se setim tvoga imena. Mislim i mislim, ali jednostavno ne mogu da se setim. Molim te, reci mi tvoje ime."
Njena prijateljica se zagleda u nju. Piljila je tako najmanje tri minuta. Konačno je progovorila: "A za kada ti to treba??"
Tri sestre stare 92, 94 i 96 godina zive u zajedni
č
koj kući. Jedne noći najstarija sestra uspe vodu u kadu da se okupa. Kada je zakoračila u kadu, zastala je i viknula sestrama: "Jesam li ja pošla da se okupam ili sam već završila??"
Srednja sestra viknu: "Nemam pojma, evo me dolazim gore da vidim." Kada je zakoračila na stepenice, zaustavi se i viknu sestrama: "Jesam li ja krenula uz stepenice ili sam pošla nazad?" Najmlađa sestra sedi u kuhinji, srkuće čaj i sluša svoje sestre. Odmahnu glavom i promumla: "Nadam se da ja neću nikada postati tako zaboravna", te kucnu tri puta na drveni sto za sreću. Potom viknu sestrama: "Sad ću ja doći gore da vam obema
pomognem, samo da vidim ko to kuca na vrata! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

odlicno...bas sam se slatko nasmejao... :))
#1, 13.08.2010 - 08:57