Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
okic1207 blog

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

SNAGA POVJERENJA
.
U neki grad došao poznati akrobat koji je s lakoćom hodao po žici. Na velikom trgu, između krovova dviju zgrada, postavio je žicu i počeo izvoditi svoju točku. Bez straha je prelazio s jedne na drugu stranu. Ljudi su se okupljali diveći se njegovoj hrabrosti i umijeću. Posebno je bio bučan jedan dječak koji je snažno pljeskao. Onda je akrobat uzeo tačke, i vozeći ih pred sobom, prešao na drugu stranu. Dječak je bio oduševljen.
Tada se akrobat zaustavio, pogledao je dječaka i rekao mu: “Jesi li siguran da ja mogu još jednom prijeći s tačkama na drugu stranu?” Siguran sam! “Vjeruješ li da to mogu učiniti?” ponovno je upitao. “Imam u Vas povjerenja”, uzvratio je dječak.
Onda mu akrobat reče: “Kad imaš povjerenja u mene, onda molim te, dođi ovamo i sjedni u moje tačke da te prevezem na drugu stranu.” Dječak je zanijemio, i polako se udaljio s trga postiđen.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline okic1207 (34)
Srbija, Šumadijski okrug, KragujevacBlogovi: tagovi
nema tagova