Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zorica7 blog

šPANSKE SERIJE............

U početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluva je, slepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora da jede šljunak.

Posle 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje.

U 120. epizodi izraste joj noga.

U 150. epizodi postaje direktor banke.

U 250. epizodi dobija napad slepog creva, svi muškarci u seriji plaču.

U 300. epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetrvu i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata naslednica. Svi muškarci u seriji plaču.

U 312. epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču. Naročito se u tome ističu muški likovi.

Dve epizode kasnije, banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista.

Ta epopeja traje cirka 20 epizoda.

U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže dÐ će imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muškarci u seriji, plače moja baba koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijelu konačno krenulo.

Na kraju, posle 500 epizoda, proročanstvo se ispuni, moja baba počinje da prati drugu špansku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluva je i slepa...

(Iz jednog pristiglog mejla)
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: