Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Fenixsamotnjak blog

BEHU I PROĐOŠE . . . . . .

HMMMM, DA, DA BAŠ TAKO - BEHU I PROĐOŠE 25. DANI PIVA U ZRENJANINU, JEDNOJ MALOG VAROŠI NA 50.KM OD NOVOG SADA, GLAVNOG GRADA POKRAJINE VOJVODINE, ako pokrajina može imati glavni grad

Ne bih da ponavljam tekst iz prethodne rečenice, ali samo da napomenem da su DANI PIVA bili Jubilarni, 25. po redu, ali ovog puta mnogo bolje organizovani i mnogo bolje pripremljeni od prethodnih 24. pita.

ove godine je bilo raspoređeno sve na više lokacija za raznu publiku, tačno se znalo gde ko pripada i svako e mogao da se zadrži tamo gde misli da treba da se zadrži, odnosno svako je mogao da sluša i gleda baš ono što ga interesuje.

Ukratko, samo treba spomenuti da je postojalo 5 scena, 5 celina, od kojih je scena "Sima Cacin" na kojoj su nastupali folklorni ansambli, Zvonko Bogdan, Garavi sokak, duet Selimova - Želčeski, itd, itd, zatim tu je bila uključena i Gradska bašta gde su nastupali Kemal Monteno, grupa "Frajle" itd, itd, . . . potom DJ scena i naravno scena na Žitnom trgu koja je bila i najposećenija jer su nastupali - Pekinška patka, Ortodoks kelts, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Kiki Lesandrić i Piloti uz pmoć gitariste Mlađe Dinkića i završno veče, naravno naj,naj bend RIBLJA ČORBA.

Eto to bi bilo ukratko o tome, ko nije bio mnogo je propustio, a ko hoće nešto više da sazna, pa može da pronađe na internetu, nego ja ovo napisah samo jer mi piše da nisam aktivan u poslednje vreme, pa rekoh da se malo aktiviram, hehehehehe, a inače sam svih 5 dana piva radio i bio prisutan sve vreme u Zrenjaninu, tako da - ko je hteo mogao je i da me sretne tamo. Sledeće godine možda ponovo, ali ko zna, to je samo možda. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

iva13 (49)
Pa što nas nisi ranije pozvao ?
#2, 06.09.2010 - 20:10
ma bio sam u gužvi jer sam radio, mada je bilo to u mnedijima rekame i reklame
07.09.2010 - 15:01
bojanaaaaa (34)
hhehehe bilo i proslo 3 dana sljivijade u Blacu i boga mi bilo je vrh...a verujem i ti da si se tamo lepo proveo
#1, 02.09.2010 - 12:29
veruj mi druže da je stvarno bilo ludo i nezaboravno, a eto dani piva trajaše 5 dana, uh
02.09.2010 - 20:52