Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zjovan29 blog

Gdje su muške slabe točke


Gdje su muške slabe točke

Autor: Ribafish

Zavirili smo u muške misli i otkrili strahove od kojih potajno pate
Muškarci imaju teoriju da su žene ciklička bića. U osnovnjaku se ubijaju od kreativnosti, u srednjoj su zrelije od dečkića i prokleto inteligentne, na faksu si nađu nekog tipa koji će ih lako provesti kroz najljepše godine, kad su zrele, nađu bogatijeg, izgrade karijeru, onda odrede trenutak kad će roditi, kako će odgajati, pa zbare mlađeg ljubavnika i dostojanstveno stare.

Žene pak odrastaju u uvjerenju da mužjaci, otkad im naraste prvo paperje pa do smrti, misle samo na to kako nešto povaliti. Nije da su daleko od istine, ali čak i mi u toj svetoj namjeri imamo neke fobije. Seks je divna igra za dvoje i ako samo jedno ne kuži pravila, ozlijedi se ili simulira, ode sve dođavola.
Evo nekoliko primjera koji muškiće užasavaju tijekom seksa.
Činčila stadij

Preskočimo večere, izlaske i upucavanja; vas dvoje konačno ste sami u sobi. Svira lagana muzika (već nas tu nešto iritira, al’ dobro), ona je opuštena, tzv. činčila stadij (za čin čila), mi pogasili mobitele, maknuli sve grubnićasto-antierektilno s televizije. Temperatura idealna, sokić kontra dehidracije u blizini, slike bivših i djece u ladicama, veš naguran na sigurno...
Prvi su problemi psihičke prirode – ako je muškarac savjestan ili pak potpuno nesavjestan, možda posumnja u svoje namjere i počne razmišljati. Teme su brojne, od pomisli da su možda dvije kave prerano za takav korak, pa sve do kontre – “Zašto mi nije dala tri mjeseca? Ha? Da joj se nekako osvetim?
No, tada najčešće nastupi faza stalagmitizacije penisa koja pobija fazu razmišljanja u koju, nažalost, ulazi osoba suprotnog spola, a kako tu ni žene, a ni dragi bog ne znaju što se događa, e pa neću ni ja zaključivati.Što se skriva ispod


Netom prije svlačenja na vidjelo mogu izaći brojni nedostaci kojima obiluje muško tijelo. A ako dotičnome fali samopouzdanja, ode koncentracija u nervozu i sve dođavola. Navest ćemo primjer slavnog hrvatskog seksologa doc. Maksima Drkice, jednog od brojnih alter ega Ribafisha, koji kaže: “Bavim se plivanjem 20 godina i imam gljivicu bazenčicu na malom nožnom prstu.
Potrošio sam više Canestena nego Gotovac gela, al’ se govno ne da. Znam da će ona koja me zavoli, zavoljeti i moj čaporak, ali me brate nervira. I onda kad se seksam, ne skidam čarape. Jer ni one dlačice na prstima ne strižem, ono, kakav bi to muškarac bio!?”
Posjet pedikeru je ekvivalent dvije butelje, na depiliranje idu pederi, škembica se naselila davno i ne miče se. Sve su to faktori koji nas guraju sjajnom izumu – prigušenom svjetlu. Što ima prednosti jer ga vole i žene, osobito one s celulitom. A žena bez celulita je kao štrudla bez štaubšećera...
Predigra i erogena zona

Muškarci se boje duge predigre jer im kao prvo ne treba, a penis nije bakina sarma da stoji tjednima. Primiš cicu i eto ti mam kiklopčića kroz rupu na boksericama ko Ronalda Brausa na blicanje fotića.
Dok vas pokušavamo skinuti, kroz glavu nam leti sto stvari – samo da je skinemo dok mi ne padne, samo da ne davi kod prelaska s majice na hlače, samo da nema neki inkvizicijski višerupni mensaški remen da je ne prestanemo ljubiti jer onda moramo cijeli level predigre ispočetka, od usta preko vrata do uha i nazad. Kad vi nas krenete ljubiti istom rutom, u mozgu nam je samo misao da možda baš taj dio nismo danas proprali. Kakve crne multiple erogene zone!? Zna se da je u nas samo jedna.
Trema i fobija

Recimo da smo uspjeli prolazno vrijeme svesti na desetak minuta i da je gospodična gola, eventualno u gaćicama. E sad treba skinuti sebe pa dolazimo do estetsko-higijenskih detalja. Jesmo li dovoljno čisti ako je raspoložena za šalu na oralu (a najčešće nije, ali nada umire zadnja), jesmo li dovoljno podšišali bručno područje (muško stidno odlačje, u narodu popularno zvano bručke), a što ako ona ne zadovoljava naše higijenske uvjete? Vjerovali ili ne, neki se mužjaci čak i netom prije ulaska pod plahtu u mislima bave tričarijama.
Npr. trema od prvog puta. Da. Prokleto samodokazivanje karakteristično za naporne egotripove i mamine sineke kojima su objekti vođenja ljubavi uglavnom oni sami. To su vam oni s ogledalima po sobi koji, kao i u teretani, gledaju – sebe. Kad se stvar zahukta, žene se trebaju spremiti na njihovo obaranje rekorda i besmislene perverzije jer im običan seks dosadi nakon mjesec-dva. Ali i oni imaju užasnu tremu.
No, ne toliku kao oni nesretnici koji se nisu dugo seksali i sad imaju fobiju zadnjeg seksa koji je bio užasno davno i za koji nisu planirali niti htjeli da bude zadnji. A kad pokriven plahtom dodiruješ divno golo tijelo, misli ti mogu pobjeći na nešto od davno prije, a to nikako nije dobro za ono što može i treba uslijediti.
Kondom, kako to gordo zvuči

I onda – to. Prokletstvo kondoma. Pa dobro, zar stvarno ljudska rasa koja klonira gripe, leti na mjesece i pravi piramide ne može izmisliti nešto inteligentnije, djelotvornije, ljepše i udobnije od premale ili prevelike masnjikave gumene surle s rupom, u kutiji koja je začepljena debilnim plastičnim nepoderivim patentom kao i CD-i? Znam da se mora, znam da treba, znam da je pametno...
Ladica, traženje, trganje kutije, griženje kutije, trganje jednog od ostale dvojice, trganje opne, traženje prave strane, navlačenje, kriva strana, prevrtanje na drugu stranu, njeno hlađenje, pad... Zato se kondomi i pakiraju po tri. Jedan fulaš, na drugom ti padne i onda samo ako je partnerica neka dobra duša a ne panj, možda ga (past)oralom vrati u život.
Najsavršeniji primjerci šovinističkog roda svalit će krivnju na curu (Možda je do tebe? Događa li ti se često?), ali uglavnom bi nam tada najviše trebao topli zagrljaj i rečenica tipa “samo ti lezi, ja ću se pobrinuti za povratak otpisanih”. Nažalost, većini se ispitanica u tom trenutku sviđala neka druga izreka, poput “pa kud baš meni svaki put”, a to nije lijepo i taloži se u mozgu kao otrovi u jetri.
Brigo moja

Muškarci imaju i jednu opaku boljku, brigu o veličini. Previše pornića, previše otvorenih žena koje priznaju da je idealac između 18 i 20 cm, previše mozga da shvatite da nam Omilivoj baš i nije u targetu... A glupo ti pitati išta o tome jer ne želiš čuti odgovor. A vidiš da nešto nije dobro jer ti hopsaš dva sata, a ona prestala stenjati nakon deset minuta... “Da, sigurno mi je premali pa niš’ ne osjeća” prva je fobija (probajte s depilacijom testisa, pouzdano se vizualno zaradi centimetar!), a druga: “Vrati tog udava u zoološki!” Uglavnom, sa svojim se penisom rodimo, funkcionalno produživanje ne postoji, kao ni funkcionalno smanjivanje, pa vas ne treba još i time zamarati.
Ali vas treba zamarati vašom općom nezainteresiranošću, nesudjelovanjem, inertnošću, nedostatkom akcije. Ako vam seks s nama nije dobar, pa recite to. Prekinut ćemo, možda ostati dobri, popiti kavu... Ali čemu gluma? Mi ne možemo odglumiti orgazam, budite fer... I bilo bi divno kad bi se žene tijekom svog životnog vijeka seksale od manjih prema većim veličinama, jer kad mi prosječni naletimo nakon Mutomba, ugođaj i nije neki.
Nekak si blistaš

Mnogo muškaraca nije spremno na sitne perverzije poput čudnih puteva vaših prstića (pupak, ono drugo što se rimuje s istim), zubiju na krivim mjestima ili pak vezivanja (odmah se sjetimo Seinfelda), a i prevelika nas agresivnost hoće vratiti na nulu. Ali od žene koja je gledala previše pornića gora je samo ona koja nije gledala nijedan. A i svatko tko je naletio na spiku “Gle, meni ti se to ne da, ali znam da ti to voliš pa si uzmi, al me ne tjeraj da uživam”, usran je da se tako nešto ne ponovi.
Prisutan je i svevremeni strah od končića tampona koji je jasan znak da će “biti svega osim seksa” te onaj zadnji i najgori – nesvršavanje. Lako je ženu fino zaoralit, ali kad je do vrhunca dovedeš kvalitetnom penetracijom, to je kao da te šef zagrli, kaže da si sjajan radnik i da ti unapređenje s povišicom. Nekak’ si blistaš... Ali kad toga neko vrijeme nema, povučeš se u sebe i počneš se preispitivati. Sviđaš li joj se, ona tebi, je li problem u tebi, njoj ili komunikaciji? Ili svemu skupa? I na kraju se upitaš jesi li seksofil ili seksofob. Najlakše je odustati, ali se u borbi poznaju junaci. Budite pozdravljeni, Ribafish, predsjednik Stranke dobrog seksa!

Komentirajte! S kojim muškim strahovima ste se dosad susreli?

izvor:cosmopolitan
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: