Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
DanijelaSU blog
Znate šta....Ja to moram odmah da vam kažem.Ja nikad ne zavirujem u džepove svoga muža.Nikad!Ja to smatram poniženjem za ženu.Ne, hvala!Ja se tim stvarima nikad neću baviti.To su stvari u koje jedna prava žena sa dostojanstvom, ne bi smela da dira.Ja se unapred grozim od toga što bi sve moglo da se nađe u džepu jednog muškarca.

Po mom mišljenju, žena ne bi smela da se spusti na taj nivo.Mi naše muževe nikad dovoljno ne poznajemo...Ja mislim da je tako.Mi ih ipak ne poznajemo...Da li ćemo ih bolje upoznati ako im zavirujemo u džepove, to je pitanje.Uostalom, ja i ne želim da baš sve znam o svom mužu.Meni to nije potrebno...Zašto?
Mogu da vam navedem samo jedan primer:
moj muž je jednom hteo da mi pokaže rentgenski snimak pluća - nešto su sumnjali, pa su mu snimali pluća.I on hteo da mi pokaže taj snimak, valjda da se pohvali ili da me uteši da nema ništa na plućima.Međutim, ja sam odbila, nisam htela da gledam.To je, recio stvar, koja me kod mog muža uopšte ne interesuje.A tako je i sa džepovima....

Ja sam, u početku, radila takve stvari.Kontrolisala sam svog muža.Međutim, ili ja to ne umem da radim ili nemam sreće, tako da nikad nisam znala da li sam ga uhvatila ili nisam.Jer kad god ja mislim da sam ga u nečemu uhvatila on mi posle sve objasni...i ja ispadnem glupa, i još posle moram da mu se izvinjavam.I zato još više izbegavam da ga kontrolišem..
A pošto žena nikad ne može da zna da li je nešto istina ili nije, ja sam rešila da izbegavam takve stvari.Lakše mi je tako.

Ako mene pitate, ja sam za opreznost, za preventivu.Sa muževima se nikad ne zna....žena mora svakog trenutka da bude spremna na sve.Za svaki slučaj!Zato ja stalno držim u predsoblju spakovan kofer sa mojim stvarima.Ono što mi je najpotrebnije, to držim u koferu.I moj muž to zna.Ako se nešto dogodi, ako me izda ili izneveri ja uzimam kofer i odlazim.S vremena na vreme promenim stvari u koferu, operem ih, ispeglam, provetrim - pa opet u kofer!Taj mi kofer stoji kao onaj pesak za gašenje požara...ako ne bude požara, molim!Nećemo upotrebiti pesak.I da vidite, moj muž malo cvikuje od tog kofera.Možda bi nekad nešto i pokušao, ali ga taj kofer i isprati i dočeka.Ne može da ne misli na njega.To ga, razumljivo, nervira i iks puta me je molio da sklonim kofer da ga više ne nerviram, ali ja neću!Samo tako mogu da te sačuvam, ako se nerviraš.A kad prestaneš da se nerviraš, sve je gotovo.Ako te uhvatim, ako ti nađem karte u džepu, ja tog trenutka odlazim i nikad se više ne vraćam.
Prema tome, možemo da se volimo, i sve normalno, ali kofer ima da stoji tamo gde sam ga ostavila.

Bože moj...Moj muž zna da sam ja uvek u stanju da mu se revanširam.Dvostruko i trostruko, pa nek' izvoli.Ako on da gol, ja odmah izjednačim.Jednom sam mu priredila jednu takvu stvar i sad mu više ne pada na pamet da nešto pokušava.Ja mu ne branim.Ja mu to otvoreno kažem: izvoli, slobodan si!Ali znaj da te čeka revanš!I još plus neke stvari....Ako ti tako voliš, možemo da teramo, što se kaže, do sto jedan i nazad.Ja sam još uvek zgodna i to za mene nije nikakav problem.Ja izbegnem takve stvari, polazim od toga da sam udata...
Međutim, ne pada mi na pamet da izigravam neku mučenicu.To mi je odvratno.Brak, to je za mene....To su za mene terazije...Ako kod njega pretegne dobro, je mu se odmah revanširam.Ali, ako pretegne neka prevara, molim, tu smo, odmah prelazim u ofanzivu.
To je jedina prava ravnopravnost.Ništa ja ne dajem na neki ženski moral i slično.Što je moralno za njega, to je i za mene.I molim! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Mnogo je veca misterija zenska tasna,od muskih dzepova... :))
#2, 06.09.2010 - 09:59
vld (44)
.
#1, 04.09.2010 - 16:57