Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zjovan29 blog


Pozdravljam sve "KARIKAŠE" koji posećuju moj blog i svojom posetom mi čine zadovoljstvo.
Prilikom postave tema na blog rukovodim se potrebom da teme budu životne bez obzira na količinu
pristojnosti u bilo kojem od njih.
Kada preuzimam nečiji tekst on mora bit potpisan sa izvorom odakle je preuzet i ako u izvoru postoji ime autora,njegovo ime.
Ako preuzmem nečiji tekst on mora biti u izvornom obliku jer niti jedan autor mi nije da pravo korekcije teksta.Moja moralna obaveza je ispoštovati svakog autora čiji sam tekstpreuzeo. Minimum moralonosti je ispoštovati autorsko pravo nekog autora.
Sve ovo pišem iz jedog jedinog razloga a to je tema ŽENE SRBIJE ko je ko.
Jasna mi je poruka svih koji su posetili tu temu i kojima je zasmetala dužina teksta uz neku od opisanih žena.Smatrajući potrebnim otvoriti temu i približiti svima nama značaj i vrednost žene u društvu iskoristio sam ovaj izvor informacija koji je takav.
Pošto nisam ekspert u tematici tako i neznam koje sve žene svojom izuzetnošću zaslužuju biti opisane tako mislim da i opisane žene zaslužuju biti pretstavnice sličnih a koje još nisu opisane.
Pošto ova tema nema kraja jer je značajna nastojat ću je ispratiti i sve žene koje budu opisane predstaviti i nama na karikama.
Moj pozdrav svim "KARIKAŠIMA"


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

eh ....evo i klasika je je prvi put u pravu.....ili izvadi odlomke kako ti je vec reko tamo....ili nam prepricaj u nekoliko recenica......
Izvini jas a pisao o Svetom Savi....pa sam sklopio u pet recenica.....a citam ovde o nekoj zeni na tri starne....
i stvarno kad ih narokas 10 za redom....me nije problem nego NECE NIKO NI DA OTVORI....SAMO PRESKOCE...eto tolko...pozdrav
#1, 09.09.2010 - 10:19
Već sa pisao klasiki na ovu temu.Moje ja mi nedozoljava da skraćujem nečiji tekst koji ima autorsko pravo,NEMOGU !!!
09.09.2010 - 12:53