Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
LuCkAsTa86 blog

Dusko Radovic i njegove izjave
Da li je ljubav bolest? Jeste, ali neprelazna. Možete
nekoga ljubiti i ljubiti, ali ga nećete zaraziti ljubavlju.


Mame treba da su dobre, a ne lepe. Kad su lepe, mame liče na žene, a što više liče na žene, sve manje liče na mame.Teško je biti sam. Od toga je jedino teže kad su
dvoje sami.


Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već
srećni.
Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide.Ne vaspitavajte decu ako ne umete. Bolje je biti nevaspitan nego loše vaspitan.Kad nam nije lako ovako, kako bi nam tek bilo da zaista znamo kako nam je.


To što vas niko ne sluša je razlog da ćutite, a ne da govorite još više i glasnije.Došlo je vreme da se neke devojčice i dečaci zaljube, prvi put u životu. Oni još ne znaju da je prvi put jer im je prvi put. Brojanje počinje kod druge ili treće ljubavi a nikad kod prve.


Evo kako se delikatan muškarac obraća nesrećnoj ženi: Da sam znao da te jednom neću voleti, nikad te ne bih zavoleoKod ove današnje dece sve je preko reda i naopačke. Znamo neke osnovce koji se već ljube a još nisu počeli ni da puše.


Da bi vas drugi mogli voleti, morate barem malo voleti sami sebe. Svaka ljubav je jedna vrsta cenjkanja. A kako da se cenjkate sa drugima ako sami nemate cene.


Ne stidite se svojih poroka i slabosti. Ničega se drugi ljudi ne plaše kao nečije hrabrosti da bude onakav kakav je.Ako imate preko šezdeset godina, nemate više prava da se žalite na roditelje, čak iako su krivi.


U Beogradu živi mnogo zaboravljenih ljudi. Neko ih je nekad ostavio i zaboravio.


Ako
možete nemojte voleti one koji vas ne vole. Ako to ne možete, volite ih
samo malo. Ako ni to ne možete, volite ih mnogo ali kratko.Roditelji se zaprepaste kada čuju da im se deca drogiraju. Ne mogu da veruju! Kad su ih poslednji put videli, nisu se drogirala.Pre nego što popravite svet, popravite česmu u svom stanu. Svet bi bio
mnogo srećniji i lepši kad bi svako samo popravio česmu ili makar zube. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ma Dusko je kralj!!!!
#2, 19.10.2010 - 01:54
on je bio tata...
#1, 17.10.2010 - 16:41