Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zjovan29 blog

INDIGO DJECA - RADOST ILI NE ???
PRICA O INDIGO MALISANUPrvo nesto opcenito: suprug i njegova obitelj su kineski Amerikanci, a supruga je njemacko-finskog podrijetla. Obitelj supruga polaze vrlo mnogo na obrazovanje te se djeca odgajaju u snaznoj potrebi da uspiju u zivotu. To jos ponekad ima znatnog utjecaja na njihovu djecu u smislu uspoređivanja tko je bolji, bistriji i brzi. Naravno oni ne sudjeluju u tom natjecanju tko je bolji. Ali isto tako se ne moze sprijeciti da se događa to oko njih. Od petero djece u siroj obitelji jedino je njen muski nasljednik, njen sin.

Na Bozic su posjetili svoje rođake a njen sin kojemu je bilo tada 4 godine, hvalio se s svojom igrackom "Milenijskim sokolom" koju je dobio od njih. Igracka je bila glomazna a u njoj su se nalazile sve vrste malih odjeljaka. U to vrijeme ga nije zanimao taj dio igre. Jedino se rado pretvarao da leti i da gađa rakete-izivljavajuci svoju mastu.

Jedan od njegovih rođaka zamolio ga je da se igra s njim i povadio je sva vratasca iz odjeljka. Zatim ih je skupio na jednu hrpu, predao malisanu i upitao ga: "Mozes li ih vratiti natrag?" Bila je to zamka! Sva su vrata bila iste boje, a razlike u velicini i boji bile su male. Taj rođak je imao tri kceri i mnostvo osobnih programa, pa ih njegova reakcija nije mnogo iznenadila.

Majka se polako ukljucila u cijeli događaj. Malisan ju je pogledao bez sjaja u ocima, pogledom koji se nikad ne zaboravlja. Bio je to pogled kojim je gledao i iscekivao sto ce uciniti, i u trenutku kad je procitao njene namjere, namjere mame lavice: Nece dopustiti da se to desi njenom sinu. Pogledao je pogledom koji je govorio:Odmakni se mama, rijesit cu ovo sam, i osjetila je energetski pomak kad je preuzeo nadzor nad cijelim sobom. Svi su se okrenuli prema njemu i iznenadili. Rođaku je malisan rekao:"Nikad to nisam radio, da vidim. " nakon toga se pozabavio vratascima i sve ih vratio brzo i tocno na pravo mjesto. Kad je bio gotov doslo je opet do energetskog pomaka i pogledao je prema majci kao da pita:"Je li to bilo u redu?" Majka se nasmijesila i pohvalila sina. Tada nitko nije izravno komentirao ovu situaciju. Svi su znali i shvatili da ce svatko za sebe izvuci lekciju i to zato jer je ovaj malac odlucio samostalno uciti.

Indigo djeca su rođeni majstori, gotovo svatko od njih. Moramo shvatiti kako potpuno ocekuju od svakog od nas da cinimo ono sto oni prirodno cine, a ako to ne cinimo, stiscu nasu dugmad sve dok to ne ucinimo, tj. dok ne zavladamo nasim vlastitim zivotima. Tako kad je malisan ucinio svoje, poucio je svakoga tihu lekciju, ukljucujuci i samog sebe. Bili smo svjedoci mnogih slucajeva pa i vlastitih koje su malisani rijesili na isti nacin. Situaciju bi odmjerili i zatim bi odabrali sta ce uciniti na temelju onoga sto su tada zeljeli iskusiti. Jedine prilagodbe ovoga obrasca koje smo vidjeli osnivale su se na tome kakvu su vrstu podrske imali. U tom sigurnom okruzenju dosljedno se koristi ovaj obrazac.

Sigurnost je vrlo vazna, jer se sva djeca trebaju osjecati sigurnom u potpunom istrazivanju svog svijeta. Za Indigo djecu, sigurnost znaci da je u redu sto stvari rade na drugaciji nacin! Najbolje sto mozemo uciniti za njih i za nas je, davanje svakome dovoljno prostora za takve stvari.


ROBERT GERARD, dr. sci.-predavac, vizionar i iscjeljitelj. Vlasnik izdavacke kuce Oughten House Publications. Nudi radionice o iscjeljujucim DNA tehnikama te drzi predavanja i radionice sirom svijeta.

I kaze: "Jeste umorni od slusanja kako je nov narastaj djece tako problematican?" Robert intuitivno zna kakvu je vrstu malisana imao, a bio je dovoljno mudar da se suoci s tim izazovom. Stoga, Indigo djeca nisu problem nego radost! Ustanovio je da je to konstantno: Ili se Indigo djeca sudaraju sa zidovima uz disfunkciju u obitelji ili predstavljaju glavni izvor radosti u obitelji! Ne bi bilo posteno da moj rad u ovoj knjizi nije to pokazao.
izvor:indigodjeca.blog
TKO SU INDIGO DJECA I STO NAM PORUCUJU?!

Indigo malisani donose suptilne poruke izvan nasega cjelokupnog znanja. Dobro i pazljivo ih promatrajte, slusajte njihove poruke i uronite u njih. Na takav nacin pomazu u iznalazenju nase istine, nase svrhe i naseg mira. Gledajte ih u oci. Neka su blagoslovljena nasa Indigo djeca! Tocno znaju sto su dosli ispuniti na ovom planetu. Cvrsto podupirem tu pojavu, ne samo kao roditelj, nego kao i savjetnik, i zaista sam sretna sto imam takav uvid. Moj je dom cesto slicio prenocistu s doruckom, te je svaki pisac, umjetnik i suradnik koji me posjetio uvijek drzao da je Samara veoma zabavno dijete. Odlazili bi sa njom u sobu, igrali se razgovarali o tome tko sto zna. Kad bi sisli iz sobe cinili su se mnogo mirniji i radosniji. Samara bi svakog ocjenjivala na svoj nacin. U komunikaciji sa odraslima iznosila bi svoje unutarnje dijete i jednostavnost bivanja. S druge strane, prilicno je kriticna glede svojih vrsnjaka. Cesto smatra da je previse odbacuju ili da joj se previse dive. Cesto Samaru moram uciti kako da se izrazava na ljubazan nacin.

Vecina Indigo malisana vide anđele i druga bica u eteru. S vremena na vrijeme, detaljno opisuju ono sto vide. To nije masta, to je objasnjenje. Među sobom Indigo malisani otvoreno govore o onome sto vide dok ih ne obesrabre drugi ljudi. Srecom, sve se vise ljudi otvara i slusa te poslanike. Nase tlapnje o djeci zamjenjuje radoznalost i povjerenje.

Indigo malisane fasciniraju tocnost i međuljudski odnosi. Lako se uznemire ako stvari, osobito razgovori, postanu nesinkronizirani. Uzivaju u spontanosti i lako se uzbude zbog nikakvog cistog razloga. Mnogim ljudima je tesko komunicirati s takvom djecom, jer im pristupaju s vec unaprijed stvorenim uvjerenjima i pravilima koja djeca nemaju.

Dok ste bili dijete, koliko ste puta culi opako pitanje: "Sto zelis postati kad odrastes?" Odmah ste planirali buduce zvanje ili djelatnost. Zar vas to nije izbacilo iz sadasnjosti? Pitanje "Sto zelis biti?" je silovanje, prekid, interferencija bivanja i zivljenja u tom trenutku. Malisani su sve sto trebaju biti; Oni su svoji. Pustimo ih na miru da budu tocno ono sto jesu.
izvor:indigodjeca.blog
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

dALI SMO MI INDIGO ILI SUROGAT ZA INDIGO DECU?
#1, 15.11.2010 - 11:55
Možda nismo indigo ali mislim da ni surogat nismo.
Slavice ako ništa drugo ti sigurno nisi surogat !!!
15.11.2010 - 13:08