Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
lazicsandra98 blog

7 stvari koje muškarci ZAISTA žele

Tajna #1


Entuzijazam. Kada muškarci kažu da žele da žene preuzmu inicijativu u krevetu, oni to zaista misle. Nije dovoljno da stavite samo crveni karmin, podignete grudi, obučete kratku suknjicu, potrebno je da inicirate seks, da pokažete da to zaista želite. Iznenadite ga, pokažite da ste zainteresovane za seks u trenutcima kada će to on najmanje očekivati.

Tajna #2


Varijacije. Problem sa ljudima je to što kada naiđemo na nešto što volimo mi to radimo iznova, iznova sve dok nam ne dosadi toliko da za to kažemo – fuj! Mnogi muškarci, a i žene se žale kako im seksualni život ima scenario. Tačno se zna kako i kada će se odigrati. Iako vam je ugodan, menjajte ga! I to redovno, pustite maštu na volju i radite sve što vam se prohte i što mislite da bi bilo zanimljivo. Razne varijacije će obradovati vašeg partnera a i vama će doneti veće samopouzdanje i zadovoljstvo.

Tajna #3


Avantura. Potrebno je da uradite nešto vrlo, vrlo, vrlo loše! Ali i često to da radite. Prihvatite to, oni vole loše devojke. Budite to povremeno, radite one „prljave“ stvari koje viđaju na „onim“ filmovima. Uzbudljiv seks nastaje onog trenutka kada vam se pogledi sretnu a ista misao vam padne na pamet. Iskoristite taj trenutak gde god da se desi – u parku, u bioskopu, u nekom mračnom uglu ulice. Seks na javnom mestu može biti vrlo uzbudljiv jer se prepustite strastima a iste te strasti treba da skrivate od okoline. Pokažite da ste devojka koja je spremna na sve.

Tajna #4


Velikodušnost. Reč je posebnoj vrsti velikodušnosti. O davanju, primanju, davanju, primanju...Ako ste velikodušni, češće ćete davati nego primati, a to je ono o čemu oni maštaju. Muškarci su generalno sebična stvorenja koja vole da skreću pažnju na sebe, da budu u centru paženje, da se samo njima posvetite. Tek tada im oralni seks postaje pravo zadovoljsto. Naviknite ih na svoju velikodušnost, da ste u stanju da dajete a da ne očekujete ništa za uzvrat. To će ih prilikom oralnog seksa opustiti i podstaći na maštanja o Vama u gotovo svakoj prilici.

Tajna #5


Autentičnost. U filmovima to izgleda ovako: počinju snažno da se grle, strasno da se ljube. Skidaju odeću u hodu, on je baca na krevet i uživaju u sexu sa eksplozivnim završetkom. Nažalost to je postao standard kojim podležu svi parovi. Tada nastaje prekid u komunikaciji izmadju njih, jer se prepuštaju rutini i svoje misli poput “Oh kako bih volele sada da me jako zgrabi”, ostavljaju u sebi. Zato je bitna komunikacija na kojoj morate raditi, makar vi budite inicijator. Pričajte o tome šta Vas uzbuđuje, šta bi moglo da vas uzbudi podstaknite ga na taj razgovor. Unesite prljave teme u vaš krevet.

Tajna #6


Pažnja. Muškarci nisu nikad umorni za seks. Da ih probudite u pola noći, izazovete za tren oka bise razbudili i bili spremni za akciju. Kod nas žena stvari su malo dugačije. Ako ste mrtve umorne, sigurno biste se najradije odmorile ili odspavale. Roditeljstvo je itekako naporni i iscrpljujuće, zahteva da punu pažnju posvetite svojoj deci. Međutim u tim trenutcima se muškarci osećaju zapostavljeno i smatraju da ste svu svoju pažnju usmerili ka drugim stvarima a njih značajno zapostavili. Žrtvujte se koji put zarad njih. Neka misle da ste uvek raspoložene za seks, njima je to posebno privlačno.

Tajna #7


Fizička privlačnost. Naravno da nje nema ni seksa ne bi bilo. Takođe je bitan njen intezitet. Muškarci se uzbuđuju na ono što vide. Ako želte da on dostigne visok nivo uzbuđenja , potrudite se da mu dočarate koliko se zaista uzbuđeno osećate. Pokažite mu to seksi igrom, uzbudljivom igrom svojih prstiju ili suptilnim poljubcima i vlažnim dahtanjem. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (43)
.
#1, 20.11.2010 - 16:22