Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zjovan29 blog


Danas sam u poseti imao tri mudraca koji su mi pričom o svojoj veličini došli uništiti popodne. Najveći ljubavnici ali ostavljeni i sada im treba pomoć i dosli mene da gnjave.
Prvome koji ima strah od konkurencije koja mu navodno i preti rekoh nitko ti ne može naškoditi osim sam sebi. Velika većina prijetnji koje doživljavaš su obične i iracionalne gluposti, produkt odmetnutog uma koji ne razume samoga sebe; najbolji način da razbiješ strah jest da učiniš ono čega se bojiš i posle se eventualno nosiš s posledicama; mnogo je pametnije nego umirati u neizvesnosti.
Počeše mi sva trojica proturečiti i vikati na mene da ih ja nerazumem i ja im rekoh ironično vi jeste bogovi (onima koji se zgražajaju preporučam da potraže ove Isusove riječi) ali ste to zaboravili zbog svoje ne previše velike inteligencije; stoga se i ponašajte tako, veliki u svojoj neprolaznosti i lepoti, maleni u slabostimasvoga tela, uma i emocija. Veliki sami sebi a da li i drugima?
Rekoh im da ima rešenje za njihove probleme jer postoji Izvor, Bog mnogo veći od njih i da se ne zanose i ne uzdižu svoj značaj jur je on samo njima velik.
Rekoh im i da sve što traže, neka traže od Izvora odlučno i sa srcem, s uvjerenjem da su to već dobili, ne kao prosijaci.
Da li si razumeli šta sam im rekao neznam a vas koji ovo pročitate pitam jesam li bio prtegrub i nerealan?
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

lena65 (52)
DUSO JA SAM CORAVA BABA DAJ VECA SLOVA OD OVOG MI SAMO IGRA PRED OCIMA ...
#2, 27.11.2010 - 08:15
Lena imat ću u vidu oprosti mi ovaj put !!!
27.11.2010 - 09:25
goran0808 (45)
AKO NASTAVIS SA OVIM SITNIM SLOVIMA NECU TI VISE CITATI BLOGOVE
#1, 26.11.2010 - 21:25
sory imat ću u vidu.
26.11.2010 - 21:27