Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
goran0808 blog
Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sedne na uobičajeno mjesto. U jednom uglu ugleda prekrasnu ženu, koja sedi sama za stolom kraj njegovog. Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prekrasnoj ženi odnese flasu najboljeg i najskupljeg vina. Bio je uveren da je, ukoliko ona prihvati njegov gest, pred njima vrlo zanimljivo i obećavajuće veče. Konobar odnese bocu vina za gospođin sto i kaže joj:
- Uz ljubaznost gospodina koji sedi za onim stolom – i pokaže na njega.
Žena pogleda bocu veoma hladno i s visine i odluči da posalje poruku gospodinu. Pripremi papirić i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu. Na papiriću je pisalo:
- Da bih prihvatila flasu vina koju ste mi ljubazno ponudili, trebalo bi da u garaži imate mercedes, u banci milion dolara i u pantalonama 20 centimetara! Nakon sto je pročitao poruku, gospodin odluči da odgovori. Pripremi papirić i da ga ljubaznom konobaru kako bi ga ovaj predao gospođi. Na njegovom papiriću pisalo je:


- Da bih izasao u susret vasoj ljubaznoj molbi, mogao bih eventualno prodati svoj ferari modenu, pa čak i moj rols-rojs, tako da mi u garaži ostane samo mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili pak donirati 19 od 20 miliona dolara koje držim na računu u banci. Ali, ni za sta na svetu, pa čak ni za tako lepu i privlačnu ženu kao sto ste vi, ne bih odsekao pet centimetara onoga sto imam u pantalonama! Budite ljubazni i vratite mi moje vino


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ovde ne znaš ko ima veći..ego od njih dvoje
#2, 23.12.2010 - 23:28
20.01.2011 - 00:09
Hahaha
#1, 23.12.2010 - 13:37