Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
LostAngel blog

Nek te bog cuva za mene !

Kako mi nedostajee, baaš svee. ono Ja i Ona.. Mi.. ono da me zagrli snažnoo i da mi kaže ono njeno. VOLIM TE . Sada neekom drugom to govori, nekom koje njene rijeci nista ne znace, a meni su toliko toga znacile. I jos uvijek znace.
Ovo leto me na tebe podseca. :$ Ohh . :$$ O toome da ne pričam čitavu noć zajedno, samo MI. Gledanje zvijezda, pa one naše padalice, sjecas se? NE , NE SJECAS, NAŽALOST , TOLIKO TOGA SI ZABORAVILA, KAO DA I NIKAD NIJE BILO, KAO DA NIKAD SE I NISMO ZNALI. Pa ono mi, onako usne naslonjene moje na tvoje, tamo, daleko, muzika, svi luduju, kako smo bili samo sretni :/ Nikad to necu moci zaboraviti.. pa ona pjesma NOC MI TE DUGUJE , ILI ONA MOJA DRAGA ? pa ono moje sloovo S, koje nikad nisam skidao, pa naša prepiranja, smijanja, zagrljaji, poljupci, njezni i strasni, ljutiti i presretni. Toliko toga, toliko uspomena, PA ONA NAŠA POMIRENJA , pa naše slavno mjesto, koje je bilo samo naše ! I svi su to znali, pa ono nase drvo, nase staze, pa ono ja sam tvoj MELENI? SJECAS SE ? toliko toplih i praznih rijeci, toliko tuge u meni ostaje poslije tebe, toliko ne prespavanih noci, toliko uspomena, toliko zelja. sve si to zaboravila samo tako. Izvini, ali ja nisam i nikad neću .


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa