Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
voki52 blogHOROSKOP ZA 2011. GODINU PO DEKADAMA

(1. dekada: 21-31. mart, 2. dekada:1-10. april, 3. dekada:11- 20.april)
OVAN: Najveći broj Ovnova već godinama se ne oseća udobno i uspešno u “soptevnoj koži” i životu, sem pripadnika 3. dekade. Srećne okolnosti i prilike za natprosečan napredak nastaviće se kod 3. dekade do kraja avgusta, i u nastavku 2011. preliće se na rođene u 2. dekadi. Zbog početka Uranovog gostovanja u znaku Ovna neophodno je svesno negovati samokontrolu, strpljiv pristup uz višestruko testiranje noviteta za koje ste zainteresovani, da bi ste se sačuvali od odluka koje donose štetene posledice.Upozorenje naglašeno važi za rođene u 1. dekadi, jer posle 12. marta počinju osećati snažan talas samomotivisanosti-samopouzdanja uz spremnost na nagle nove odluke, zaokrete, dramatične reakcije i promene. Saturn donosi zahlađenje u ljubavnim–bračnim vezama rođenima u 2. dekadi do kraja oktobra, i 3. dekadi u nastavku. Jupiterovo gostovanje donosi prosperitetne šanse za sve dekade do kraja maja.

(1. dekada: 20-30. april, 2. dekada: 1-10. maj, 3. dekada: 11-21. maj)
BIK: Za većinu Bikova 2011. je godina značajnih promena, pozitivnih početaka... već u zavisnosti od dekada. Pored Strelčeva, Škorpiona i Lavova, tokom 2011. rođeni u 1. dekadi Bikova spadaju u zodijačke srećnike. Blagotvorni uticaji iz prijateljski nastrojenog Jarca stvaraće uslove za značajne pozitivne promene. Regeneracija u najmanje jednoj oblasti života, uz aktiviranje novog talasa optimizma i vere u prosperitet. Rođeni u 2. dekadi do oktobra moraju oprezno praviti poslovne promene uz pojačanu samodisciplinu i angažovanje oko aktiviranih zdravstvenih problema. Najmanje povoljno rođenima u 3. dekadi na planu posla, novca, sve praćeno vrlo osetljivim zdravljem, tokom prva tri i poslednjih pet meseci 2011.

(1. dekada: 22. maj - 1. jun, 2. dekada:2-11. jun, 3. dekada 12-22. jun)
BLIZANCI: Spori, postepeni, ali sigurni oporavak, započet tokom 2010. nastaviće se za većinu Blizanaca tokom 2011, u odnosu na prethodnih 15-tak godina života. Sedmogodišnji pritisak, stres i neizvesnost povezani sa poslom, prestaju 12. marta, na veliko olakšanje 3. dekade. Međutim, od 3. marta do kraja avgusta 3. dekada će biti pod velikim iskušenjima vezano za brak, ljubav i najbitnije odnose. Tokom poslednja četiri meseca opisana nepovoljnost se seli kod 2. dekade. Prethodno, od januara do kraja oktobra 2. dekada je pred izuzetnim povoljnostima vezano za novu ljubav, ili staru vezu na nov način... a mnogi se mogu odlučiti i za proširenje porodice. Pred 1. dekadom su korenite promene vezane za posao, zdravlje i način života.

(1. dekada: 21. jun - 1. jul, 2. dekada: 2 - 11. jul, 3. dekada: 12-22. jul)
RAK: Nastupajuća 2011. zahtevno se postavlja prema većini Rakova. Donosi prilike koje morate spremno opravdati, jer ne traju predugo. Pripadnicima 1. dekade je najnezgodnije, jer se otvorena pitanja iz 2010. preslikavaju, produbljuju tokom 2011. zahtevajući mudro kretanje kroz dosta nepovoljne tokove... u poslovnoj, porodičnoj i ljubavnoj oblasti. Neophodno je da se pripremite za pojačanu samoodbrambenu aktivnost, ali i pojačanu brižnost prema sebi, sopstvenom zdravlju i dobrostanju. Jupiter će ublažavati teškoće privlačeći pomoć i rešenja, ali nije preporučljivo preterano se opuštati. Tokom prvih deset meseci 2011. 2. dekada je pred pojačanim obavezama, kvarovima, troškovima vezano za dom, porodicu i nerešena imovinska pitanja.Pred 3. dekadom, do kraja avgusta, su prilike za poslovnu promenu.

(1. dekada: 22. jul - 2. avgust, 2.dekada: 3. - 12. avgust, 3. dekada: 13-23. avgust)
LAV: Pred većinom Lavova vrlo uspešna 2011. ako je ispravno postavljen temelj u prethodnoj godini. Započeti poslovi će napredovati, sem ako nisu povezani sa inostranstvom i strancima. Posle 4. marta izuzetne povoljnosti (kakve se javljaju samo jednom u 19,5 godina) na planu ljubavi uplovljavaju u živote pripadnika 3. dekade i potrajaće do kraja avgusta. U nastavku godine istovetne povoljnosti su na raspolaganju 2. dekadi. Moguće je začeće ili rođenje deteta natprosečnih kvaliteta, ili početak privatnog posla koji podrazumeva kreativnost i zadovoljstvo. Saturn stabilizuje i podržava navedene povoljnosti, posebno rođenima u 2. dekadi. Tamne oblake nad zdravljem vas ili bitne osobe navlači Uran - Pluton “klinč”, zahtevajući zdravstvene “popravke” na najdubljem nivou. Lavovi koji su zapostavili zdravlje u prethodnim godinama, biće prinuđeni da nadoknade propuste, baveći se tokom čitave godine raznim metodama za oporavak zdravlja. Uključivanje fizičkih aktivnosti (počevši od najjednostavnijih i najbezbednijih kao što su intenzivnije šetnje - brzo hodanje), kao i promene u ishrani ... uz istrajavanje i samodisciplinu, počeće davati pozitivne rezultate.

(1.dekada: 23. avgust - 2.septembar, 2. dekada: 3-12. septembar, 3. dekada: 13-23.septembar)
DEVICA: Po mnogim prednostima 2011. još povoljnija od prethodne 2010. u kojoj su mnoge pozitivne stvari započete. Ključne promene dešavaće se u okviru doma-porodice, i uključivaće saradnju sa osobama koje žive ili su poreklom iz vašeg rodnog mesta.Višegodišnja izloženost čestim stresovima, sa partnerom, na radnom mestu i povezano sa poslom, u najbitnijim međuljudskim odnosima, u saobraćaju prestaje 12. marta, za rođene u 3. dekadi. Najveće povoljnosti po pitanju ljubavi obasipaju avgustovske Device, do 4. marta i posle 5.juna, do kraja 2011. Za spremne i raspoložene (jednom u dve decenije) povoljne prilike za početak kvalitetne ljubavne veze, i/ili sklapanje poprilično harmoničnog braka. Namćorasti Saturnov uticaj tokom čitave 2011. otežava prilive novca i prinuđuje vas da kroz promenu stavova, postavljate realniji finansijski temelj za naredne decenije života.

(1. dekada: 23. septembar - 3. oktobar, 2. dekada: 4 -13. oktobar, 3. dekada: 14-23.oktobar)
VAGA: Za Vage 2011. slična prethodnoj, ali značajno napornija-zahtevnija, već u zavisnosti od pripadnosti dekadama. I nadalje, još jedna pred vama vrlo složena godina sa mnogo aktivnih procesa koji teku u različitim pravcima. I na Vagama je malo upozorenje i obaveza da se informisano i pripremljeno susrećete sa periodičnim Uran-Plutonovim uticajima, iskombinovano sa zahtevnim Saturnovim dejstvima. Naime, još tokom 2009. za većinu septembarskih Vaga počele su se aktivirati nove, značajne obaveze-poteškoće u domu, porodici, povezano sa novcem-nekretninama. Loše rešena imovinsko-novčana pitanja nastaviće da proizvode svoje nepovoljne rezultate. Sledi, i tokom 2011. nastavak u suočavanju sa novim neprijatnim činjenicama-istinama o vašem zdravlju i-ili zdravlju članova porodice, ili “zdravlju” vaše ljubavne veze-braka. Severni Čvor donosi informacije-podršku preko prijatelja, suseda, braće-sestara, dece... 3. dekadi od marta do avgusta, u nastavku godine rođenima u 2. dekadi. Najpovoljnije je rođenima u 3. dekadi tokom 2011.

(1. dekada: 23. oktobar - 2. novembar, 2. dekada: 3. novembar - 12. novembar, 3. dekada: 13-22. novembar)
ŠKORPIJA: Generalno gledano, i tokom 2011. većina Škorpiona spada u Zodijačke srećnike, posebno ako su rođeni u oktobru. Dobro postavljen temelj u 2010. može dati izraziti napredak u započetim novinama tokom 2011. Škorpioni će doživljavati lična poboljšanja, telesnu i zdravstvenu regeneraciju.U zavisnosti od životnog uzrasta i dosadašnjeg načina života napredak će biti raznolik... Do sredine marta 1. i 3. dekada su pred izuzetnim povoljnostima u sferi ljubavi, uz pojačanje plodnosti i mogućnost proširenja porodice. Slično se ponavlja posle 5. juna i u nastavku godine. Severni Čvor otvara nove mogućnosti za novčani priliv, ili pojačava postojeće. Ali, Saturn i Uran će se pobrinuti za aktiviranje izvesnih zdravstvenih problema, kod vas ili člana porodice, koji će zahtevati promenu načina života, pojačanu zdravstvenu samodisciplinu i redovnu zdravstvenu kontrolu.

(1. dekada: 22. novembar - 2.decembar, 2. dekada: 3-12. decembar, 3. dekada: 13-23. decembar)
STRELAC: Za najveći broj vas, 2011. je naglašeno povoljna godina. Tokom predstojeće 2011.spadate u najveće Zodijačke srećnike. Severni Mesečev Čvor od 3.marta 2011. započinje ”gostovanje “kod vas, što će potrajati do 30. avgusta 2012. Jednom u 19 godina imate ovakvu priliku da unapredite sebe i lični uticaj, povratite zdravlje, poboljšate fizički izgled… postignete ličnu sreću i ispunjenje. Od marta do kraja avgusta protežira 3.dekadu, a u nastavku godine pripadnike 2.dekade. Ne štedite trud i ne trošite vreme na nebitne, isprazne aktivnosti, jer možete postići značajan uspeh kroz samostalne aktivnosti. Ali, celogodišnji Uran-Pluton “klinč” donosi izvesne poteškoće oko novca, realizacije ranijih dogovora, opasnosti u saobraćaju... porodičnim Strelčevima i izvesne probleme - opasnosti deci i zato je neophodna pojačana pažnja.Rođeni u 1. dekadi raspoloženi za ljubav, preseljenje, nove početke.

(1. dekada: 22. decembar -1. januar, 2. dekada: 2-11. januar, 3. dekada: 12-20. januar)
JARAC: Iza vas ostaje retko povoljna 2010, a pred vama je nešto skromnija 2011.godina Prva dva ipo meseca vas mogu, privremeno, umiriti svojim izrazitim povoljnostima. U nastavku godine Uran -Pluton planetarno-energetski “klinč” zahvata decembarske Jarčeve donoseći probleme sa zdravljem, finansijama, u saobraćaju ili u rizičnim situacima. Familija može praviti nerealne zahteve, ili novčane probleme, i zato čim pre ih obavestite o realnim mogućnostima za finansijski skromniju i nestabilnu 2011. Posle 5. juna zaštitni Jupiter donosi pomoć i moguća rešenja preko onih koji vas vole. Saturn koči poslove 2. dekadi do kraja oktobra, a zatim, u nastavku godine, ometa rođene u 3. dekadi.

(1. dekada: 20-30. januar, 2.dekada: 31.anuara - 9.februar, 3. dekada: 10-19. februar)
VODOLIJA: Većina Vodolija 2011. može upamtiti kao retko zahtevnu i provokativnu godinu. Prethodnih nekoliko godina naglašenog prosperiteta su “razmazile” Vodolije. Vreme je da zauzmete novi kurs uz uvažavanje realnih mogućnosti, i ponašanje u skladu sa tim. Sada je bitno ispravno održavati dostignute pozicije, uz njihov održivi razvoj. Severni Čvor iz prijateljskog Strelca, združeno sa Saturnom pomaže realizaciju planova, poslova, putovanja kao i druženje sa onima koji žive daleko od vas. Opasnosti dolaze iz celogodišnje Uran-Pluton “klinč” situacije koja otvara opasnosti u saobraćaju, otrovnije nesporazume sa rođacima i susedima, probleme od strane tajnih neprijatelja koji su povezani sa poslovima... Godina pred vama može biti uspešna ako postupate mudro-oprezno, uz višestruko testiranje odluka i želja... pre preduzetih aktivnosti.

(1. dekada: 19-28. februar, 2. dekada: 1-10.mart, 3. dekada: 11-20. mart)
RIBE: Ako ste u vrlo bitnoj 2010. (postavljanje temelja za dva višedecenijska životna ciklusa) ispravno koristili otvorene prilike, uz odgovorne izbore, 2011. za vas može biti godina značajnog napretka, jer su tokovi uslovno-posledično vezani. Istrovremeno, povremeno i nakratko dolaze periodi za eventualne ispravke i efikasnije zaokrete, posebno u oblasti posla. Pluton-Uran “klinč”tokom čitave godine snažno aktivira nepovoljne okolnosti vezano za novac, posebno novac koji je povezan sa nekim prijateljstvom, i otežava realizaciju bitnih želja. Saturn će vas podsećati na zapuštene zdrvstvene probleme, ili zapostavnjena pitanja oko zajedničkog novca-imovine, nasleđa... bolesnih prijatelja. Jupiter-Neptun uticaj donosi neobičnu zaštitu i specifične prilike od juna do kraja 2011, svima pomalo, a najviše 1. dekadi.

Autor horoskopa po dekadama: Astrolog Valentina Nina Ignjatović
(063605352)GENERALNO O 2011. GODINI

Astrološka predviđanja za nastupajuću godinu prilično su optimistična, kako globalno tako i za pojedine znakove. Konjukcija Jupitera s Uranom na samom početku godine, 4. januara/siječnja, donijet će sjajne ideje za rješavanje problema, a optimizam će se dodatno pojačati 22. januara/siječnja Jupiterovim ulaskom u Ovna. Već par dana nakon toga Saturnovo retrogradno kretanje profilirat će ideje u nešto izvedivo i moguće, prizemljenije i jasnije.
Ulazak Sunca u Ovna na prvi dan proljeća uz uobičajenu simboliku pupanja i novog života pojačat će nade u dobru godinu, a osjećaj ljubavi i zadovoljstva donijet će Venerin ulazak u Ribe u pratnji Neptuna na početku travnja.
Sanjarenje će prekinuti retrogradno kretanje Merkura u prva tri tjedna travnja, jer će stvoriti buku u komunikacijskim kanalima i zakomplicirati neke dogovore koji su se činili zaključenima. Naravno, glavni savjet u takvim vremenima jest: provjerite sve dvaput i dobro čitajte sitna slova na kraju.
Realističan pristup bit će najbolja politika i tijekom tranzicije planeta u Bika, počevši od ulaska Sunca 20. aprila/travnja pa sve do Jupitera 4. juna/lipnja. Ovakva neuobičajena gužva dobar je podsjetnik da su najbolja rješenja uvijek ona najjednostavnija, a dodatne dobre vibracije dat će zaokret Saturna i Jupiterov harmoničan odnos s Plutonom nekoliko dana kasnije koji će na svjetlo dana izbaciti ideje koje su dugo ležale zaboravljene.
Alternativni način razmišljanja, koji može donijeti mnogo dobra, povoljno je aspektiran na početku kolovoza, kada Neptun nakratko posjećuje Vodoliju. Jesen je uglavnom doba kada se polako zaključuju poslovi započeti ove godine, pa potrebnu učinkovitost osnažuje ulazak planeta u Škorpiona početkom oktobra/listopada, da bi sjajnu osnovu za godinu koja će doći dao još jedan odličan aspekt Jupitera i Plutona krajem mjeseca.
Sam kraj godine obilježit će još jedna lagana konfuzija koju će retrogradni Merkur izazvati u zadnjoj nedelji novembra/ studenoga i prve dve nedelje decembra/prosinca, no ipak će na kraju zaključak biti da je godina bila dobra, bitno bolja od 2010. i da su tijekom turbulentnih perioda uspješno pronađeni putevi rješavanja problema na svim planovima života, od privatnog do poslovnog.
(metro-portal)OVAN
Godina 2011. za vas će biti dinamična i pozitivna. To ne znači da će biti laka, naprotiv, očekuje vas naporan rad i delovanje, ali ćete poluge napretka i rasta ipak imati u svojim rukama. Možete biti suočiti sa izazovima u karijeri u prvoj polovini godine. Međutim, imate realne izglede da prevladati sve poteškoće.

Od maja 2011. godine dolazi povoljniji period za vaše finansije. Tada vam predstoji razdoblje pojačane mudrosti i jasnoće misli, koje svakako treba iskoristiti.

Druga polovina godina vreme je za svojevrsno učenje novih lekcija, ali i primenu onoga što ste naučili. Nove misli i ideje do kojih ste došli, sada bi trebale da iniciraju važan napredak u narednih nekoliko godina.

Od maja 2011. posebno kontrološite svoje komunikacije i nastupe, kako javne tako i one u krugu bliskih osoba. Moguće je da pokvarite odnose u porodici, osim ako budete u stanju da kontrolište način na koji ćete nastojati da izađete iz situacija za koje smatrate da su problematične. Ako u tome uspete, porodični život biće skladan. Osobe koje su u ljubavnoj vezi imaju izglede za venčanje ove godine.

Budite pažljivi u odnosu prema zdravlju, posebno budite oprezni šta jedete.BIK
2001. godina će, u drugoj polovini, doneti benefit od nekih započetih aktivnosti. To može biti početak uspešnog dužeg ciklusa, koji se može nastaviti narednih nekoliko godina.

Nekima od vas maj donosi neočekivanu promociju. Financijski problemi mogli bi na razrešenje da sačekaju i do kraja godine, a osetan napredak u karijeri moguć je u novembru. Rast troškova od maja. Budite pažljivi i odmereni prema nekim novim idejama i planovima koji mogu postati aktuelni na proleće. Postoje šanse za ulaganje u nekretnine od maja i definitivno od septembra 2011.

Značajna podrška porodice i prijatelja tekom cele godine. Bračni problemi ipak mogući u drugoj polovini godine. Oni koji nisu u braku, mogli bi ove godine da upoznaju veliku ljubav.

U drugoj polovini godine neophodna posebna pažnja prema zdravstvenom stanju, s obzirom na neke moguće probleme i dijagnoze.


BLIZANCI
2011. za vas može da bude pozitivna godina, uprkos teškoćama i neizvesnosti na koje ćete nailaziti.

Od maja ima izgleda za uvećanje primanja i finansija. Težak posao obavljen pre maja trebao bi da počne da daje rezultate u drugoj polovini 2011. godine.

Neke porodične dileme i problemi mogu učiniti da brinete od februara i to bi moglo da se nastavi sve do juna.

Izbegavajte velike promene u kući. Kreativni rad od novembra 2011. može doneti bogate nagrade.

Od maja je takođe moguće da pronađete neki unosniji posao ili aktivnost, mada to može da povuče i rast troškova. U svakom slučaju, budite oprezni.

Sredinom godine mogući su izraženiji zdravstveni problemi.


RAK
Nagoveštaj dobre godine. Sreća i dobra volja biće na vašoj strani, a karijera doživeti ekspanziju krajem godine. Dosta intenzivna godina, koja će vam doneti dosta poslova i obaveza. Ipak, naporan rad će biti nagrađen.

Od maja novi priliv negativne energije i pesimističnog raspoloženja. Ne dozvolite da prevladaju. Previše brige zbog dece.


LAV
2011 će biti godina izazova za Lavove, ali kako bude odmicala ka kraju loši uticaji će biti zamenjivani dobrim i vraćaće se poverenje u neke ljude i vrednosti. Finansijski pritisci će biti najizraženiji u periodu od februara do juna. U svakom slučaju, oni koji su ranije bili vredni, uskoro će moći da uživaju u plodovima tih aktivnosti. Negativna razmišljanja potrajaće do kraja aprila, a posle toga ulaze u pozitivnu fazu. Ako planirate da investirate u nekretnine, od maja u tome budite maksimalno oprezni.

Očekuje vas zdrav porodični život u celoj godini. Romantične veze ove godine
mogu da kulminiraju i brakom.


DEVICA
Prosečna i dosta promenljiva godina za device. Međutim, finansijski bi mogla da bude nešto stabilnija, ali do novembra kada sledi novi pritisak. Nećete imati značajnjijih pomaka u karijeri ili na poslu. Mala je šansa i za ekstra profit iz poslovanja, osim ako se ne bavite nekom vrstom pisanja ili izdavaštva.
Na poboljšane priohode može da očekuje vaš supružnik odnosno partner, od maja. Viši nivo vibracija u novim oblastima rada i partnerskim poduhvatima, ali sa periodima osetnog pada entuzijazma.

Porodični život biće zadovoljavajući, pod uslovom da kontrolišete frustracije i sumnjičavosti koje prenesete iz ove godine. Porast pritisaka u ličnim pitanjima izmedju februara i maja 2011. Manji zdravstveni problem može se pojaviti na početku godine.


VAGA
Godina puna događaja, koja bi mogla biti dobra za mnoge Vage. Povoljna za porodični život i prijateljstva. Zdrav odnos sa članovima obitelji, kao i sa prijateljima. Možete računati i na veću podršku kolega na poslu, uključujući i nadređene. Ipak, budite oprezni u februaru-martu, kada je moguć finansijski stres u vezi sa gubicima. Poboljšanja će početi od maja, kada bi moglo doći do novih partnerstava i poslova u oblastima koje podrazumevaju zajednički rad. U novembru novi poslovni uspesi o priznanja, posle čega bi naporan rad trebao da donese i opipljivije rezulatte i satisfakciju.

Putovanja su "u vazduhu", posebno kraća sa članovima porodice ili prijateljima.


ŠKORPIJA
Pozitivna godina za Škorpije. Mogući su novčani i materijalni dobici, kao i napredak u karijeri. Promene u vezi sa poslom moguće od maja. Neke će biti pozitivne, a neke ne. Neželjen rast troškova i finansijskih obaveza od novembra, neophodno je da zadržite maksimalno prisustvo duha.

Početkom godine, mogući zdravstveni probleme, koje ćete moći da iskontrolišete i rešite. Mogući su problemi i tenzije u braku. Pokušajte biti iskreni sa svojim partnerom inače neke će biti nesporazuma koji bi mogli da vremenom narastu.


STRELAC
2011. je dobra godina za Strelce, u kojoj ima predispozicija da se mnoga pitanja reše. Posebno dobra od maja. Kreativna faza koja će doneti dugoročni napredak za sve one koji su uložili ideje, talenat i znanje. Osetniji uspon karijere od novembra.

Godina puna romantike, za one koji su joj skloni. U tolikoj meri da se to može završiti i brakom. Međutim, rašće rasipnički troškovi, a može se pojaviti i neki veći financijski problem. Moraćete da kontrolišete troškove. Možete računati na podršku prijatelja. Maj može da doneti lepo iskustvo u razvoju karijere. "Miriše" na putovanja...


JARAC
Godina 2011. je, generalno, pozitivna godina, mada ćete posledice teškoća i problema koje ste nasledili iz protekle godine i dalje osećati, posebno s vremena na vreme.

Postoji velika verovatnoća za putovanja u inostranstvo. Ako su poslovna, ima značajnih predispozicija da budu uspešna.

Finansijski prosečna godina, ali bez velikih izgleda za osetniji napredak na planu karijere. Ipak, moguć je veći priliv prihoda za one koji su započeli poslove, koji bi kompenzovao visoke troškove koje su pretrpeli u prošloj godini. U svakom slučaju, poslovni status se poboljšava od maja pa nadalje. Povoljnost u prometu nekretnina. Skok u karijeri zatim je moguć od novembra 2011. Naći ćete zdrave oslonce na kojima ćete biti u prilici da kasnije poboljšate svoj poslovni status.

U 2011. steći ćete neke nove značajne prijatelje i započeti neke nove odnose koje duže vreme očekujete. Očkuju vas i neki izazovi kada su u pitanju odnosi sa okružnjem. Najbolje je da budite strpljivi i taktični. Maj bi mogao da donese neke probleme u porodici.


VODOLIJA
Vodolije očekuje prilično dobra godina, mada ne bez teških perioda. Mnogi rođeni u ovom znaku mogu se nadati novim poslovima, promociji i otvaranju finansija. Od maja pozitivne promene u karijeri. Međutim, trebalo bi napraviti dobru procenu i kanalisati aktivnosti, dakle bez nekontrolisanog širenja koje će samo rasipati energiju i pozitivne uplive. Budite pažljivi i izbegavajte kontroverze i podmeštanja onih koji prema vama neće biti blakonakloni.

Povolja klima u porodici, kao i odnosi sa prijateljima - biće vam odani. Ipak, neki zdravstveni problemi mogu nastati sredinomi godine. Stoga budite oprezni po pitanju zdravja. Od novembra rašće poverenje, poboljšati se lični status i početi srećniji period u mnogim oblastima.


RIBE
U principu povoljna godina, mada će mnogi problemi i prepreke ostati aktuelni, pre svega zbog nedobronamernosti nekih uticajnih ljudi ili krugova. Finansijska poboljšanja od maja.

Očekuje vas zdrav porodični život. Romantične veze, pod uslovom da su iza njih dobre namere, mogle bi biti krunisane venčanjem.

Realne šanse za putovanja u inostranstvo. Pazite se promena, prepreka i vanrednih događaja od novembra.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

lena65 (51)
TO ZIVELE RIBE NAJZAD I MI DA DOCEKAMO SVOJIH 5 MINUTA
#1, 08.01.2011 - 16:17