Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
udba blog

Кад сам имао 14 година, надао сам се да ћу једног дана имати девојку.

Са 16 година имао сам девојку, али ме она није баш волела па сам закључио да ми треба страствена девојка пуна животног жара.

На факсу сам се забављао са страственом девојком, али је она била сувише емотивна. Све је било драматично, била је краљица драме, све време је плакала и претила самоубиством. Тада сам закључио да ми је потребна стабилна особа.

Са 25 година нашао сам веома стабилну девојку, али је она била досадна. Била је потпуно предвидљива и никад се није узбуђивала ни око чега. Живот је постао толико досадан да сам закључио да ми треба мало узбудљивија девојка.

Са 28 година нашао сам узбудљиву девојку, али нисам могао да држим корак са њом. Јурила је од једне ствари до друге, никад се нигде не задржавајући. Чинила је луде, изненадне ствари и чинила мене исто толико јадним колико и сретним. У почетку је била забавна и врло енергична, али није имала никакав правац. И тако сам одлучио да нађем девојку која зна шта хоће.

Кад сам напунио 31 годину, нашао сам паметну, амбициозну девојку, која је стајала чврсто на земљи и њом сам се оженио. Она је била толико амбициозна да се убрзо развела од мене и узела ми све што сам имао.

Сад имам 42, старији сам и мудрији, па тражим само плавуше с великим сисама.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

Mrzovoljni (34)
Deja vu.
#1, 27.01.2011 - 18:31
 

Korisnik
offline
offline udba (44)
Srbija, Srednjebanatski okrug, Novi BečejBlogovi: tagovi
nema tagova