Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ladyA blog
Jedina naša duboka i iskrena želja jeste da se približimo nekome. Od tog trenutka počinju da se sklapaju veze, muškarac i žena ulaze u igru, ali ono što se desi prije toga – privlačnost koja ih je spojila – to je nešto što je nemoguće objasniti. To je nepatvorena želja, u najčistijem obliku. I dok je ta želja još u čistom obliku, muškarac i žena se zaljubljuju u život, proživljavaju svaki trenutak, s punom predanošću i sviješću, iščekujući neprestano pravi čas za objavu posvećenja. Osobe u tom stanju ne osjećaju nikakvu žurbu, ne ubrzavaju događaje nepromišljenim postupcima. Znaju da će se dogoditi ono što je neizbježno, da istina uvijek nađe način da se ispolji. A kad kucne čas, ne oklijevaju, ne propuštaju priliku, ne gube nijedan čarobni trenutak, jer poštuju vrijednost svake sekunde.

Onaj ko je sposoban da osjeća, zna da je moguće uživati čak i prije nego što dotakne drugu osobu. Riječi, pogledi, sve to sadrži tajnu plesa. Onaj ko posmatra i otkrije osobu o kojoj je oduvijek sanjao, zna da se seksualna energija ispoljava prije samog seksualnog odnosa. Najveće zadovoljstvo nije u seksu, već u strasti. Kada je strast velika, seks dolazi da bi dovršio ples, ali on nikada nije bitan.
Onaj ko je zaljubljen, uvijek vodi ljubav, čak i kada to ne radi. Kada se tijela susretnu, to je samo prelivanje čaše. Mogu ostati zajedno satima, čak i danima. Mogu započeti ples jednog dana, a završiti drugog, ili čak i ne završiti, od tolikog zadovoljstva. To nema nikakve veze sa 11 minuta. I najjača odlučnost i volja ovog svijeta ne mogu spriječiti da ljubav izmijeni pravila igre u jednoj sekundi. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

miroslav61 (56)
Odavno nisam procitao nesto slicno i toliko slikovito-realno.Svako slovo i svaka misao je na svom mestu i ima tezinu
#6, 04.02.2015 - 09:24
DIVNO, SJAJNO SVE NAPISANO, KAO REALNI ZIVOT
#5, 09.11.2014 - 19:29
ladyA (46)
vjerovatno....ima
#4, 13.07.2012 - 11:02
IIPANTERII (39)
dosta istine u ovome...
#3, 13.07.2012 - 03:43
ladyA (46)
tako nekako i bude u zivotu
#2, 01.04.2011 - 12:44
vld (43)
.
#1, 07.02.2011 - 11:52
 

Korisnik
offline
offline ladyA (46)
Bosna i Hercegovina, Bosnia, SarajevoBlogovi: tagovi
nema tagova