Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
FERIBOT blog

Znate u zimsko vreme samo plišani meda greje, onako zbilja, od iznutra. Često tako na autobuskoj stanici kod Ureda dok sneg lagano pada gomile ljudi se stisnu uz izlog, naslone se leđima na njega i drhte. A ja se okrenem licem prema izlogu i toplota me počne oblivati. Nos skoro i da prislonim uz izlog prepun plišanih igračaka koje se smeju. Mozda ste me i videli nekada na toj stanici? Čovek koji je za razliku od ostalih okrenut leđima ulici i koji jedini ne drhti, e vidite to sam bio ja. Sigurno ste se pitali ko je taj ludak i zašto tako čeka autobus.

Ali posle toga bi dolazio onaj teži deo, ja bih se setio Klempe i tuga bi mi prošla kroz kičmu. Ušao bih u autobus još uvek misleći na Klempu i ubijajući sebe zašto sam ga dao toj bezdušnoj kučki, koja ga je sigurno bacila u neki ćošak da skuplja prašinu.

Ubrzo više nisam bio jedini koji je čekao autobus leđima okrenut ulici. Svakim danom mi se u tom načinu čekanja autobusa priključivalo sve više i više dece. Deca su počela da se smeju i dobijaju izlive nežnosti u neuobičajenim količinama. Dečaci su pobacali puške i od svojih velikih tata tražili da im kupe plišane igračke. Sve to je roditelje počelo da zabrinjava. Optužen sam da im prenosim virus ludila i da ih uvlačim u nekakvu sektu. Alarmirali su crkvu, vojsku, policiju, mnoge zdravstvene, vladine i nevladine organizacije.

Uskoro su mene zatvorili a decu poslali u rat. Ipak se sve vratilo u normalu. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: