Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Cipsika blog
Večiti mačo tip,za koga su pričali da ne može da se smiri,da nema te devojke koja bi njega mogla dovesti u red.Uvek misteriozan,spreman na tuču,i uvek lako uvredljiv na tuđe reči posebno muške.Jak na rečima,ali i na delima.Ništa od ovoga ja nisam znala,ništa od ovoga niije došlo do mene.Ništa me ni nije zanimalo.Nikada nisam gradila mišljenje o nekom na osnovu nekih priča,a nikad nisam ni tražila da čujem te priče.Više sam volela da otkrivam sama,da skidam sloj po sloj i da saznajem svakog dana sve više.
Sreli smo se bezveze,u prolazu pogledali se i nastavili dalje.Ali svakog dana sam ga sve više viđala i sve više se susretala sa njegovim pogledom,da je to iz dana u dan postala naša mala rutina.Polako nisu to više bili samo pogledi,bilo je i pozdrava klimanja glavom,a kasnije i prvih reči.
Prolazilo je vreme i reči su postale rečenice,a ono malo vremena što smo se sretali prestalo je da bude dovoljno za sve ono što smo hteli da kažemo,tako su počeli razgovori,oni noćni, kasno uveče kada se sakriješ pod ćebe da te slučajno roditelji ne bi čuli,ona slatka šaputanja i ono prelepo laku noć.
Nije puno prošlo i nisam više mogla bez njega,živela sam za trenutke kada ću otići u krevet i čekati da čujem telefon.Kako su dani odmicali,a mi postali sve bliskiji sve više smo očekivali taj naš prvi sastanak,prošao je prelepo,uz šetnju i sva pričanja,ali ovoga puta nisam samo čula tvoj glas,videla sam te i mogla da te dodirnem,zagrlim i poljubim.Ništa o tebi nisam znala sem onoga što si mi rekao,ali to se ubrzo promenilo.
Šetali smo,uveče držao si me za ruku i pričao mi nešto novo o sebi,i ja sam se kao po običaju iznenadila jer što sam više otkrivala o tebi sve sam se više zaljubljivala.Prišao nam je neki tip,sav prljav i drhtavih ruku.Prvo sam mislila da je pogrešio,da nas je pomešao sa nekim ali kada je rekao tvoje ime znala sam da nije.Tražio ti je nešto u početku nisam razumela šta,pokušao si da ga skloniš od sebe da mu kažeš da nestane,da se gubi.On nije slušao i nastavio je da traži.Do mene su dopirale reči koje nisam želela da čujem,reči kao što su droga,pakovanje i hitno.Sklonila sam tvoju ruku od sebe,odgurnula te i pitala se da li si ti ona ista osoba koja me je malo pre naterala da se još više zaljubim u tebe.
Ostavila sam te to veče i okrenula se.Nisam te ni pogledala.Prolazili su dani,bez tebe,bezlični i tako prokleto isti.Konačno sam skinula svoje ružičaste naočare i čula priče koje kruže,priče o tebi,ali jednostavno nisu mi se uklapale,slušala sam o tvom prošlom životu kako su oni navodili,životu pre mene.O drogama,o tučama i večitom ne nalaženju sebe.Bilo mi je muka,koliko god nisam htela u sve to da poverujem,ipak je to bila istina.
Došao si to veče,onako pokunjen,gledao me očima u kojima se ocrtavala patnja i žaljenje.Došao si da mi ispričaš svoju priču,i to si i učinio,gledala sam te kako se jedeš i kako želiš da sve promeniš,kako si se već promenio i kako bi sve uradio za mene,kako sam ti ja pokazala koliko vrediš i kako se zbog mene promenio. Savila sam se da te zagrlim i da ti kažem koliko te volim i koliko me tvoja prošlost ne zanima, da ti kažem da sam se ja zaljubila u tvoju sadšnjost, da te volim takvog kakav jesi. Pogledao si me i po prvi put u svom životu izgovorio 'Volim te.'

M.G. 06.02.2011. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar: