Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
savicdr blog

Зашто журимо из детињства да одрастемо,а кад одрастемо желели би опет да будемо деца,зашто трошимо здравље да би стекли новац,а онда трошимо новац да би вратили здравље. Размишљамо тескобно о будућности,заборављајући садашњост и на тај начин не живимо ни у садашњости ни у будућности?

Бог ће ухватити свакога за руку и рећи: научи да никога не можеш присилити да те воли,можеш само да волиш,да научиш да није богат онај који највише има,него онај коме најмање треба,да је потребно неколико секунди да се дубоко повреди ВОЉЕНО БИЋЕ а потом су потребне године да се излечи.

Да научиш да опростиш другима а да опростиш и себи,да постоје особе које нежно воле,а да то не знају изрећи,да новцем можеш купити све осим среће,да је прави пријатељ онај који зна све о теби,а ипак те воли...Људи ће заборавити шта си рекао,шта си створио али никад неће заборавити какве си осећаје у неком пробудио. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline savicdr (37)
Srbija, Južnobački okrug, Bačka PalankaBlogovi: tagovi
nema tagova