Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
undisputid blog
U sredu uveče u bolnici "Nortvestern" u Čikagu, rođen je dečak Finan, koga je na svet donela njegova baka.

Naime, 61-godišnja Kristin Kejsi bila je surogat majka svojoj ćerki Sari (35) i zetu Bilu Konelu, koji su godinama bezuspešno pokušavali da imaju decu. Nakon mrtvih blizanaca koje je rodila posle veštačke oplodnje i spontanog pobačaja, Sara se za pomoć obratila majci u koju je stavljen embrion od ćerkine jajne ćelije i zetove sperme.
I mada se ženama u Kristininim godinama trudnoća ne preporučuje, sve je prošlo bez ikakvih problema i najstarija porodilja u državi Ilinois je carskim rezom rodila zdravu bebu. Pored nje je sve vreme bila Sara, koja se, baš kao i doktorka Suzan Gerber koja je obavila porođaj, rasplakala.

"Suze su mi krenule kada je zaplakao. Ovo je stvarno čudo", rekla je ponosna majka nakon Finanovog rođenja, otkrivši da još uvek ne zna kako će sinu saopštiti da ga nije ona donela na svet.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: