Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Cipsika blog

Hoću nešto da pišem, ali reči nema, nikako da započnem nešto, ili možda započnem, ali ne znam kako da završim, a ta neizvesnost i nemogućnost me ubija.. Prsti me svrbe nikako ne mogu da se smirim želim da pišem o nečemu, ali nikako mi reči ne dolaze.

Nikako da pronađem prave reči da opišem ono što stvarno želim, nikako da nađem pravi glagol ili pridev, nikako da nađem tu iskru. Pokušavam, i što više pokušavam sve se više razočaravam, i sve dublje tonem. Sve se više neviram. Uvek sam utehu pronalazila u pisanju, i uvek mogu da prepoznam onaj trenutak kada me prsti svrbe dajući mi do znanja da treba da iskucam nešto, ali sada nikako ne mogu da nađem prave reči, da nađem pravi stih, ili pravi ton, nemogu da pronađem pravu temu. Nema je.

Možda mi je i ovo trebalo sada možda samo žaljenje, samo ispovest o mojoj nemoći. Možda sam o tome želela pisati, jer o ljubavi sigurno nisam nema je, o samoći tek nisam jer imam osobe oko sebe, u izgubljenoj ljubavi nisam, jer nemam ni šta da izgubim, o propuštenim prilikama, e nemam ni njih, sve sam ih prevazišla, o nemogućnosti izbora, to ne, uvek mogu birati.. I šta mi onda na kraju ostaje, koja tema koja već nije načeta, koja tema koja još nije izrečena i koja će biti nova i originalna, koja će naterati ljude da kažu e ovo je novo, ovo još do sada nisam pročitao. Jednostavno takvo nešto i ne postoji, I šta mi na kraju ostaje da pišem, stvari koje je već neko pre mene napisao, stvari koje se ponavljaju unedogled samo izmenjenih reči i uglova posmatranja? Ne, ne želim, zato odustajem, odustajem dok ne nađem one prave reči, dok ne uspem da nađem odgovarajući opis za nešto, odustajem dok me opet ne zasvrbe prsti, a da imam šta napisati. Odustajem dok ponovo ne nađem onu iskru, jer ne žeim vređati.

06.10.2010. MG 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: