Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Cipsika blog

Ponekad mi dođe da zaplačem, tako da ništa nevidim, ništa ne čujem, samo da zagnjurim lice u jastuk i da vrištim, i da me briga šta će svi da pomisle, da me briga šta će drugi da kažu ili šta će bilo ko da uradi, ili gde se bilo ko nalazi..

Ne znam šta je presudilo, ne znam gde je bio kraj, ta završna granica i ta kap što je prelila čašu.. Ne znam kada je bilo, ali znam kada će da stane, kada će da prestane i da više neće da se ponovi.. Šta je to u meni, šta ja to radim da druge navodi na pogešan utisak.. da me takvom vide.. Da je bilo ko drugi to uradio niko ne bi video na taj način kako vide kod mene.. Zašto me niko ne shvata ozbiljno.. I zašto svi smatraju da ja samo želim provod i vezice za jednu noć..

Možda je pre bilo tako, možda sam se pre ponašala tako, ali shvatam da to sada nema efekta... Hvatam sebe kako sanjam, jer samo i to mogu, ne mogu čak ni da se sećam.. Kako je to kada držiš nekog za ruku kada šetaš sa njim gradom i kada znaš te male i čudne sitnice koje vremenom primetiš kod nekoga kada si sa njim stalno.. hvatam sebe kako sanjam o tome da će doći dan kada ja neću hteti da izađem u grad sa njima, jer imam već nešto zakazano, sanjam o danu, kada neću morati da uposlim mozak da razmišljam o nečemu, jer će mi misli odleteti ka njemu, sanjam o danu kada neću čak ni imati vremena da razmišljam, jer ću biti previše okupirana, ali ne učenjem, ne gledanjem serijama, nego šetnjama, razgovorima, i onim slatkim dopisivanjima, kada samo želiš da čuješ kako je on, samo da se uveriš da je još uvek tu... Sanjam o onim danima, kada bih svaki dan uštinula sebe samo da proverim da ne sanjam.. da je sve ovo stvarno i da napokon i ja imam ono što su drugi već ostvarili, već imali..

Sanjam o danu kada ću morati da biram poklon, za mesec.. Ili za nešto.. Kada ću ja morati da lupam glavu da li će ovo da mu se svidi ili neće. Sanjam i samo to i mogu da radim.. ali realnost previše brzo stigne, kao i alarm u neprospavaoj noći.. I onda te pogodi, a da nisi ni svestan koliko.. Osećaš se samo ošamućeno, i u prvim trenucima si još uvek između jave i sna i nisi siguran šta je stvarnost, ona sreća ili ružna realnost.. Pomešanih osećanja pokušavaš da se okreneš na drugu stranu i da nastaviš tamo gde si stao, gde se sve završilo, ali alarm zvoni i zvoni podsećaćujući te da je kraj, i da je vreme da se vratiš realnosti koliko god ona teška bila. Da ustaneš i sučiš sa novim danom koliko ti on delovao teško, jer je možda baš to dan kada će se sve promeniti, dan kada ćeš početida sanjaš na javi..

13.09.2010. MG 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: