Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Cipsika blog

Trenutak kad osećaš da je vreme stalo, trenutak kada vidiš da svi gledaju u tebe i očekuju da kažeš nešto, da uradiš nešto, a ti ne možeš da se pomeriš, ne možeš bilo šta da uradiš. Pokušavaš ali telo kao da nije tvoje.. Vičeš u sebi, udaraš u te zidove sa obe ruke pokušavajući da ih polomiš, ali bezuspešno sve je bezuspešno..

Sedim ovde i posmatram svoju ćerku kako pokušava da dopre do mene, kako pokušava da mi rečima kaže šta jo se dešavalo, gledam je kako mi saopštava da je trudna i da će postati majka, a ja baka.. Gledam je i ne mogu da joj kažem koliko mi je drago, ne mogu da je zagrlim, da joj pokažem koliko mi je stalo do nje koliko sam srećna zbog nje.. Jer ne mogu da prođem taj zid, tu prepreku koja mi ne dozvoljava da komuniciram sa bilo kim iz stvarnog sveta..

Ali pokušavam svakog dana pokušavam da nađem, taj mali delić taj mali procep, gde ću moći da se provučem, da pobegnem iz ovog zatvora za koji ne znam ni ko ga je stvorio, za koga ne znam ni odakle je nastao, za koga ne znam ni zašo je uopšte tu..

I opet iznova i i iznova vičem u sebi, i govorim joj sve ono što ona ne može da čuje, govorim joj sve ono što mislim da bi u tom trenutku trebalo.. Ali sve što uspevam da uradim je da napišem crticee na tom belom papiru.. Crtice koje nešto znače, crtice koje govore više od svega, crtice koje čine slova na belom papiru praveći rečenicu: 'Baka voli dete.'

Ćerka me gleda, pokušavajući da suzdrži suze i grli me...

20.08.2010. MG 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: