Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
woolveen blog

Литерални моменат

Ј: Ћути. Само пусти неку музику. И лези ту.
В: Не, мислио сам...
Ј: Дођи.
В: ............

Нисам знао шта да јој кажем. Од толико речи којима баратам на хиљаде начина, после толико разговора са свакавим људима, после много страна исписаних у свакаквим стањима, занемео сам. Од једног погледа. Стајао сам наспрам ње са чашом воде у једној и цигаретом у другој руци. Као кип. Гледао сам је. Гледао сам њену руку. Ону којом је полако кренула да откопчава бели летњи џемпер. Нисам знао шта да јој кажем. Она је знала.

Ј: Откопчај ме...

Нисам успео. Нисам могао. Био сам кип. Видела је то. Знала је. Осмехнула се. Узела ми је све ствари из руку, ухватила ме за њих, ставила их на предпоследње од последња два дугмета џемпера. Не знам колико ми је дуго требало да смогнем било какве снаге да га откопчам. Она ме је чекала. Са истим осмехом. Само је мало загризла усну када сам јој ставио руке на кукове, несвесно, као да сам тамо тражио било какву реч коју бих могао да искористим, само да прекинем ту блокаду у глави.

Пољубила ме је. Овлаш. Готово су нам се усне једва такле. Не знам зашто али ми је тај пољубац деловао као први у животу. Никада ме раније неко није тако пољубио. Ја јесам, готово сваку, али ни једна није узвратила на идентичан начин.

Ј: Кажи нешто...
В: Волим те...
Ј: Лажеш...
В: Лажем...
Ј: Волим и ја тебе...
В: Лажеш...
Ј: Не...

Скидала ме је лагано. Љубила ми је врат. Ја сам и даље стајао као кип.

Ј: Е...
В: Кажи...
Ј: Дођи...

Даље се не сећам. Сећам се, али не умем ништа да кажем. Једино знам да је лежала поред мене, са главом на мојим грудима. Држала је руку на мом стомаку, ја у њеној коси.

В: Е...
Ј: Кажи...
В: Волим те...
Ј: Знам... Ћути... Љуби ме... 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: