Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
sweetie93 blog

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead...Noga pred nogu..Kapljice kiše koje se slivaju niz lice..Slušalice u ušima..Sve je u redu,ovo je samo običan dan...Završena je jedna,i počinje druga pesma na plejeru..Osvajači 'Sa kim čekaš dan'...U tom trenutku,ovaj i sam pomalo siv dan,potpuno gubi boje..Iz modrih očiju liju suze,koje ni kiša ne može sprati..
Vraćam vreme,i sedim u prvom redu tog usamljenog bioskopa mojih misli i sećanja..
Ležimo na krevetu,slušamo muziku,počinje nova pesma,i pita me-Koja je ovo pesma?
Setimo se da je to 'Sa kim čekaš dan' i priča mi o bratu...
Film se premotava,bez ikakvog redosleda..
Kališ,onaj naš grad,i naša klupica..Durimo se jedno na drugo zbog gluposti,ali ja se naravno posle 5,4,3,2,1 smejem...Grliš me,dugo,dugo..
Film se vrti,i sledeća scena je..
Ušće,ti i ja već mokri od kiše..Lutamo po prodavnicama,isprobavaš kapute..Tog dana sam shvatila da želim da provedem još mnogo godina sa tobom..
Iznenada,projekciju filma prekida nešto...Sada ponovo gledam sivi dan,ali nešto,nešto me je trglo..Odjednom,osećam taj parfem..Onaj parfem koji sam obožavala...Onaj parfem čije molekule i dalje pokušavam da udahnem sa plišanog srca..
U meni se budi pitanje-kako je sve tako nestalo?Ko je od nas dvoje dunuo i srušio sve kao kulu karata?I ono pitanje,koje mi je neprekidno u glavi:Zašto,ako neko nekoga voli,ne želi da se bori..?Zašto uvek uradimo ono što je najlakše,zašto odustanemo..?


S.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ejjjj ovo ti je stvarno super...Ali nemoj da se brines, vratice se on...svi se oni vracaju...=)))
#1, 15.04.2011 - 15:08