Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
LuCkAsTa86 blog
SRPSKI SAFARI - u ovom lovu obično nastrada desetak "Lavova" i desetak "Jelena".


СМС ПОРУКЕ ОД РОДИТЕЉА: До сад су се многи већ и увежбали али до пре пар година је то изгледало отприлике овако: DOSLI.GOSTI+KUPI.BELO,VINO.I.KISELU VODU.MAMA.


ODLIČNO PITANJE: To je pohvala koju često dobiješ od strane profesora nakon što mu postaviš pitanje na koje ni sam ne zna odgovor, ali ga blam da prizna. (Učenik: Profesore, a kako se na engleskom kaže 'đuture'? Profa: Odlično pitanje! To je jako jedan zanimljiv izraz! Za domaći imate da pronađete kako se kaže 'đuture'.)


BIO JE FIN MOMAK, UVEK SE JAVLJAO KOMŠIJAMA: Prva rečenica kojom rodbina i komšije opisuju ubice, kriminalce, psihopate ili nesrećno nastradale, njima barem iz viđenja poznate osobe. Kad pročitaš u novinama da je čovek poludeo i izleteo na ulicu i nasumice pobio osmoro ljudi, a onda u daljem tekstu pročitaš kako su susedi zatečeni, jer kako kažu bio je fin momak i uvek se javljao komšijama.


MLADI GOSPODINE:Oslovljavanje, kojim sagovornik pokušava da te diskredituje kao sebi ravnog u poslovnoj, ili bilo kojoj drugoj, komunikaciji. To je isto kao da kaže:”Poslušaj šta čika ima da ti kaže, ti si još mlad i zelen, da ne kažem glup i neiskusan, a ja sam toliko toga prošao u životu.”, i sve to u samo dve reči.


VANILIN ŠEĆER: To je ono što muž/dečko donese iz prodavnice kad ga žena pošalje po prašak za pecivo. (1. Oba su vrlo česta u kulinarskim receptima, ali mnogima nije najjasnije čemu koji služi; 2. Pakuju ih u slične kesice; 3. Stoje na istom mestu u prodavnici, koje se nalazi van uobičajenog muškog trougla kupovine "hleb - neko meso - pivo".)


TANGE: Gaće koje nikad neće postati krpa za prašinu.


LOŠ DAN U ŠVAJCARSKOM ZATVORU: Mleko je mlako, kasni hladnjača iz Hainekena, pokvarili se džojstici na PS3, a Milka Lufle nema dovoljno mehurića...


TOI TOI: Plastični klozeti na parkinzima, koncertima i gradilištima po Srbiji iza kojih uvek možeš da se sakriješ kad pišaš... Evropski! :-)


DEEP PENETRATION: Kad ti sneg kroz čizme i dvoje čarapa opet pokvasi noge.


PRIDRŽI MI PIVO: Rečenica izgovorena par sekundi pre ozbiljnog samopovređivanja... "Burazeru, pridrži mi pivo i gledaj ovo..."


TEСЛИНО УНУЧЕ: Дете које од малена показује склоност ка гурању прстију у штекере, сијалична грла, грејалице...


XPBATCKA:Ironijom sudbine, zemlja čije se ime može savršeno napisati na ćirilici, koristeći se isključivo latiničnim pismom.


STONE HENGE: Imali bi mi to i u Srbiji, al' kiselimo kupus.


MOBILNI PARE KLJUČEVI CIGARE - Mantra koja se mrmlja prilikom kretanja bilo gde iz kuće, uz opipavanje unutrašnjih i spoljašnjih džepova. Majstori ove mantre nikada ne moraju da se vraćaju po jednu od ove četiri stvari, što je do jaja...


VAZDUH: Nešto što je svuda oko nas ali nikad u autobusu.


METAN, ETAN, PROPAN: butan, pentan, heksan, heptan, oktan, nonan, dekan... Brojanje do 10 kada se igraju žmurke u Pančevu. Što je najbolje ne mora da se žmuri.


JA BIH "KARO", "KARO", "KARO", "KARO": Ovako švaleri igraju igru skočko u TV slagalici.


DVE ČAŠE PIVA PRE 3 SATA: Univerzalna količina popijenog alkohola kada vas zaustavi saobraćajna policija, ako ste u tom trenutku pijani.


ЈАЧЕ МАЛО : Оно што ти возач Југа каже након што му уђеш у ауто.


POŠTUJE ME I ČINI ME SREĆNOM: Loš je u krevetu, al vozi BMW...


ЖЕНСКИ БУТИК: 30-100 риба, 3-4 геја, 5-6 папучара, особље и 2 мрштавца са моторолама и 5 разреда основне (Security)


SAJDŽIJA - Čovek koji pravi sajtove.


НЕМА СМИСЛА: Када гледаш "Без коментара" и упорно појачаваш телевизор.


HIBERNACIJA: Stanje u kom se nalazim dok stojim ispred butika sa bezbroj kesa u rukama, čekajući devojku da završi šoping.


USAIN BOLT: Čovek kojem bi u Srbiji, po novom Zakonu o saobraćaju, bilo zabranjeno da trči kroz naseljeno mesto.


СИМПЛИФИКАЦИЈА:То је кад као мали гледаш временску прогнозу, она тета се убије причајући о циклону, таласима влажног ваздуха из Медитерана, о облачности, о брзини ветра, а ти само чекаш да престане да паламуди и да се појави она сличица са сунцем, па да видиш да ли поред ње има неког облачка или капљица кише. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

bane1975 (41)
slatko sam se ismejao na ovaj blog
#3, 26.04.2011 - 11:09
26.04.2011 - 12:17
goran0808 (44)
#2, 26.04.2011 - 09:05
Bauk84 (32)
Odlican ti je ovaj blog
#1, 25.04.2011 - 16:39
hvala
25.04.2011 - 16:40