Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Boodalica blog
Sedela je u uglu mracnog podruma.Samo mali snop svetlost sa podrumskog prozora joj je padao na lice.Vece je bilo toplo za ovo doba godine.Duvao je blag povetarac.Sve je bilo mirno.Jedino je mesec cudno sjao,kao da krije tajnu u sebi.

Na njenom licu osmeh.Grc.Grimasa.Bezlican i prazan.Zamisljena je.Veo zlobe se svio oko nje.Bila je tako morbidna i crna.Pogled joj je bio izgubljen,delovala je zastrasujuce.

Poce pricati nesto belom misu,koji se vrzmao tuda.Trazio je hranu.Oci joj cudno zasijase,kao da djavo udje u nju i zarobi joj srce.Poce mamiti misa.Iz dzepa izvadi komadic sira,i spusti ga ispred svoih nogu.Mis se priblizi tik uz njenu nogu,oklevase malo i stade jesti sir.Bio je tako blizu.I ona kao da zastade na par sekundi,a onda ga naglo zgrabi za rep. Kovitlala ga je po vazduhu,mucila bespomocno stvorenje.Bila je ushicena.Zivotinjica se poce migoljiti,kad shvati da ovo nije igra.Ona pojaca stisak kao da htede reci neces ti nigde.Svojim dugim crnim noktima poce ceskati belu pufnicu.Poce joj tepati i umiljavati se.

Sekund postade godina.Sve na mah zastade.I stari sat koji je stajao na podu prestade kucati.Tisinu razbi grohotom.Polako poce zarivati nokte u belu igrackicu.Zivotinja poce cvileti.Ona se sve glasnije i glasnije smejala.Kao da je upala u trans.Masakrirala je malo telasce golim rukama.Bile su krvave.

Sve opet postade tiho.Laganim pokretom spusti les pored sebe.Krv joj se slivala niz ruke.Ni ne pokusa da ih obrise.U ocima joj se moglo procitati zadovoljstvo.Bila je potpuno smirena,blazena. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: