Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
SweetSimche91 blog
U tami jedne chudne i zle noci, sedela je u drustvu svojih misli, zagledana tupo u neku naizgled daleku tacku zida naspram nje.

Delovalo je, na trenutke, kao da ceka da se tu nesto stvori, da se desi ni od kuda.

Nesto vazno.

Nesto sto ce promeniti tu bezlicnu i bolnu stvarnost, u koju je, kao u zivi pesak, sve vishe tonula i iz koje ona nije videla izlaza.

Tisinu, koja je inace gospodar noci i sna, remetio je zvuk njenih teshkih uzdaha i oshtar fijuk hladnog vetra koji je silno udarao u prozore, zustrinom njenih misli, koje su neobuzdano letele sa jednog kraja njenog uma na drugi, ne dajuci joj mira, ne dajuci joj sna.

Iz nebeskog crnila poletelo je, nestvarnom brzinom, mnoshtvo sitnih kapi kise, koje su pochele udarati, kao vrhovi iglica, u prozore, zidove, stvarajuci utisak kao da ce se citava kuca, vec posle sledeceg udara, pretvoriti u prah.

Njeno srce je jace zalupalo.

Otkucaji su, isprva, odzvanjali blago u usima, a zatim postajali sve jachi, brzi, dok kroz njenu glavu nije prostrujao ljuti bol, kao da ce se glava rasplinuti na hiljade komadica.

Ocajno je jauknula i, uhvativsi se za glavu, preturila na bok.

Hladan znoj oblio je njeno lice koje je gorelo u groznici prouzkokovanom osecanjima koje nije mogla da otera od sebe. Ubrzo se bol rasplinuo svakim delom njenog tela koji se tresao u agoniji.

Zelela je da nestane, samo da je nema, da ne dise, ne misli, da ne oseca...

Da ne oseca bol koji je nemilosrdno lomi na komade, kida i razdire njeno bice.

Mislila je o tome kako bi bilo da je odnese ovaj vetar, negde daleko, u nepovrat, u onu tamu neba koje je plakalo otrovne suze, i jos dalje od toga...

Vazduh je mirisao na izgubljene, spaljene, u pepeo pretvorene, snove.

Taj miris ju je gusio, kao da je vodom, gde ne moze da ispliva na povrsinu.

Ona je bila davljenik nemilosrdne tuge koja ju je cvrsto drzala u svojim kandzama.

[To be continued. Maybe]


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline SweetSimche91 (26)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi