Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Da vidimo ovako,
Biću sa Vama potpuno iskrena.Iako moram priznati da me je iskrenost skupo koštala.Idemo iz početka.
Razvodim se. Pre otprilike 7 meseci moj muž se spakovao i otišao. Svađa je bila banalna.Ali stiče se utisak da je sve davno planirano.Još uvek se zvanično nismo razveli .Pitanje je nedelje kada ćemo to učiniti budući da nam je naredna rasprava zakazana za mesec dana.

Jedino što ću Vam reći jeste da sam se za svoj brak borila.Pokušavala sve da učinim zbog deteta.

Nakon što je on otišao usledio je jedan mučan period.Mislila sam da je čitav život stao.Da se sve zaledilo u jednoj sekundi.Da će uslediti mračan period .Beskrajan period.

A onda...jedne sam večeri odlučila da započnem pisanje bloga.Na drugom servisu.Pisala sam o svom životu.O tome koliko su cene visoke a plate premale.O situaciji u zamlji.O tome kako je u ovoj državi nemoguće naći posao...

Reč po reč.Tekst po tekst,post po post i pojavio se On.Neko ko mi je uneo vedrinu u život.Obojio dane.Ispunio srce.Pokazao da sam živa.Da život nije stao.

U početku je sve bilo zezanje.Bezbrižno.Sati ispunjeni smehom.

Polako je počeo da se približava mome srcu.Kako mi se približavao On tako su se i moji postovi menjali.Od politike počela sam da pišem o ljubavi. O njemu.
Pisao je i On o meni i za mene.Najlepše reči koje sam ikada pročitala.Meni i samo meni upućene.

Nažalost sve se odvijalo na blogu,pred očima javnosti.

Pritisak je bio preveliki.Istina upoznali smo se.Čarolija je bila potpuno ista kao i na tastaturi ali pritisak javnosti preterano opterećujući.

Sada pomalo krivim sebe zbog toga što smo se previše izlagali.Preneli svoje emoije u javnost,na tastaturu...Kako bilo.
Ne pišem Vam ovu priču zbog toga što ga volim i dalje ili slično nego zato što su svi moji naredni tekstovi počeli da se gledaju kroz tu našu priču.Tekstovi,romani,pesme...sve se upoređuje sa tom ( mogu vam reći prilično jakom )ljubavi
Upravo zbog toga sam došla ovde.Želim da počnem iz početka.Kritika je uvek bilo,uvek će i biti.Ali ovoga puta ,nadam se bez poređenja i gledanja kroz nešto.
Pozdravljam vas i nadam se lepom druženju


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

RadeT (66)
#5, 21.05.2011 - 23:04
333Jovan (60)
Evo pošto sam se..jedva ulogovao..od sad ti obećavam praćenje tvog pisanja na ovom blogu..a ako uz podršku koju zaslužuješ,zaslužuje tvoje pisanje bude i kritike, biće to dobronamerno..nadam se tvojoj novoj ljubavi ali iskrenoj i podržanoj od druge strane,kako bi je mogla opisati,opevati u tvom lepom prepoznatljivom pisanju..romana..postova..tvoja iskrenost i dobronamernost to zaslužuje..želim ti sreću u daljem pisanju...i bez osvrtanja na zlurade komentare..ostani to što jesi,'neko' će te voleti takvu..
#4, 04.05.2011 - 15:21
333Jovan (60)
Pokučaću da pratim tvoje pisanje..pozdravljam !!
#3, 04.05.2011 - 15:05
Tosa-sale (40)
Čitajuči blog preoznao sam se...imao sam sličnu situaciju. Pozdrav i SREĆNO
#2, 04.05.2011 - 02:42
Tosa-sale u tom slučaju znaš sve...nadam se da ćeš me čitati i dalje
04.05.2011 - 16:36
citer (48)
šta reći , samo napred
#1, 03.05.2011 - 23:36
citer, hvala od srca...poljubac
04.05.2011 - 00:16