Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Neosvojivi011 blog

Ja volim udatu, a ona oženjenog !!!!!!!!! ZLO

Bežite od oženjenih i udatih

Ponekad vas ni sva upozorenja ovog da udate žene zaobilazite u širokom luku ne mogu opametiti jer vam se čini da je nju/njega i vas upravo sudbina spojila.

I najmudrijim ženama/muškarcima se dešav da im osećanj nadvladaju razum i da učini kako je onaj-ona upravo tj-tas kim je suđeno da provedu ostatak života.

A scenarijo je uvek istiOboje imate problem, Ona se svađa sa mužem , vas je ostavio partner i sad ,,samo,, treba sacekati da se konačno razvede.

Stručnjak z muško-ženske odnoseGreg Brehend, za za one koje su u ovakvoj vezi imaju odlican savet.

,,Nemojte da zaboravite da j On-Ona u braku sanekim drugim,a ne sa vamai nemojte ignoristai signale opasnosti. Rizik je preveliki

Vi ste taj-ta koja stalno čekate,grickate usne,gledate na sat,potiskujete svoje želje i provodte praznike i vikende sami. Ne zaslužujute da zbog njega.nje sedite u kući i živite ,,u leru,, dok vas On –Ona tretira usputnu stanicu.

Zato dragi moji,stvite prst na celo i razmislite a li želite da zaigrate na igru ,sve ili ništa,da na krju ne biste proklinjli dan kada ste sreli vašu ,,zauzetu ljubav,,

Iz licnog iskustva oženjenoga muškaraca, znam kakvim se sve trikovim i recima služe ,,zauzeti,, kod partnera i kako se u kuci izgladjju stvari,,.

Ako se vec neko ne slaže sa partnero i u fazi je razvoda,ahhhhhhhsamo da det još malo dosraete, samo da sredi još stambeno pitanjo,... samo dajošššššššššš.

Ima doduše i ovakvih slucajeva ali su jako retki.Tada uradite proveru i recite naprimer da nzove bracnog druga i da mu pred vama jasno kaže da je ili g ,više ne voli, i da ne može više tako da živi.....

Tada ce se suociti sa gorkom istinom,,da ste usputna stanica..

Cinjenicaje i davecina ono što neme u kuci trži van nje, ali ono najvrednije im je ipak u kuci.

http://www.youtube.com/watch?v=zj_IBRTUc80


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ponocnik57 (60)
Naga ...ali ISTINA!!!POznajem materiju...BRAVOOOO!!!;-)))
#2, 09.05.2011 - 15:28
Nažalost i ja s am u tom klubu
09.05.2011 - 16:02
E bežite i ja kažem...pozdrav
#1, 08.05.2011 - 22:07
09.05.2011 - 15:07
 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova