Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
sweetie93 blog

I love Paris every moment....

Vrištim.Vičem,ali od sreće,ili adrenalina,šta li.Smejem se.Još jedan overen rolerkoster u Diznilendu.Sedam na pod,pokušavam da se povratim.Gledam ka gore,vidim plavo nebo,i njih.Moje prijatelje.Ljude sa kojima upravo doživljavam nestvarne trenutke.
Grabimo kartu i gledamo gde ćemo dalje.Dok idemo da doživimo i ugrabimo još malo bajke,shvatam gde sam ja zapravo.Talas sreće me zapljuskuje i daje mi novu snagu.
...Ležim na livadi,na travi mokroj od rose.Iznenada,ustajem i počinjem da skačem kao ludak.Ne znam da opišem to osećanje.Tu slobodu,taj ogromni prostor koji vas tera da širite ruke.Vrtovi u Versaju.Cveće.Fontane.Priroda.Mir.Sve tako veličanstveno.Fotoaparat ne može da zabeleži to.Prosto mora da se doživi,vidi,upije.
...Još jedan flešbek.Trenutak kada sam izašla iz autobusa i shvatila da sam na mestu mojih snova,na onom mestu koje sam toliko čekala da budem.Pariz,ogromni plac de la Konkord.Hej pa ja upravo vidim Ajfelovu kulu.Drugarica me doziva i pokazuje mi Trijumfalnu kapiju.Ne,ja sanjam.Ovo nije moguće..Koračam,gledam,i shvatim da ja ipak jesam tu.
..Stepenice,penjanje,penjanje,silno penjanje,kakav naporan dan.Trepnem,i predamnom je Montmartr.Oko mene umetnici,slikari.u pozadini čujem muziku,osećam se kao na filmu..Škljocam fotoaparatom,ali opet,ni najveštiji fotograf ne može zabeležiti taj savršeni momenat.
...Lift se penje,zapušile su mi se uši.Staje,i noge me polako izdaju.Ne verujem.Ja nisam tu.Neko me izgurava napolje i ja vidim nešto najlepše na svetu.Čitav Pariz,tako majušan.Hej,pa ja sam na vrhu sveta.Ali stvarno.
Sedeći sa prijateljima na travi nedaleko od tornja,smejem se glasno,i dalje se štipam za obraze želeći da budem sigurna da se to stvarno dešava.Međutim,jedna misao mi proleće kroz glavu.Pariz,grad ljubavi.I moje toliko ispunjeno srce se sada pomalo prazni.Fale mi neke ruke oko struka.Srećna sam što sam tu,i što su sa mnom moji najbolji prijatelji.Ali,nije to to.Međutim,osmeh sam dolazi i uči me da uživam u trenutku...
..Voda šušti,mrak pada,svetla se pale.Plovimo Senom.Nirvana.Ajfel zasvetli i jedino što mi je u glavi je Sinatrina pesma '' I love Paris''..Suze klize od sreće,oči nisu navikle na takvu lepotu.
Ajfel svetli kao Božićna jelka,ulazim u autobus očarana lepotom i sa nadom da će me neko jednog dana grliti ispred Ajfela,i pevati koliko voli Pariz dok plovimo Senom.S.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Odlično !Pariz je predivan.pozz
#2, 10.05.2011 - 15:43
Hvala!
Pariz je postao moja ljubav,i to ona koja traje zauvek!
Veliki pozdrav!
10.05.2011 - 20:27
afrodita72 (45)
osecajno i prozeto ceznjom za ljubavlju.
#1, 10.05.2011 - 11:36
Tako nekako..
Pozdrav!
10.05.2011 - 11:37