Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
CarpeDiem89 blog
Bolovanje…
Više ne primamo obaveštenja od doktora, da ste bolesni. Ako možete otići do doktora, možete doći i na posao.
Operacije…
Operacije su zabranjene. Dok radite kod nas, potrebni su nam svi vaši organi, jer smo vas takvog i zaposlili. Ako vam koji organ oduzmu, smatraćemo to kao veliki prekršaj naših pravila.
Praznici i dopusti…
Svaki zaposleni ima pravo na 104 praznika godišnje. Dali smo jim ime subote i nedelje.
Smrt rodjaka, znanca ali vaša smrt…
To nije opravdanje da ne dodjete na posao. Mrtvom znancu ili rodjaku ionako ne možete više pomoći, zato je ceo vaš trud bezveze. Ako je vaše prisustvo na sahrani obavezno, onda je obavezno da se ta sahrana pomeri za kasno popodnevno vreme. Naravno, sahrani možete pristustvovati u vreme ručka, ako ste zavšili sve svoje obaveze za taj dan. Vašu smrt ćemo primiti ko opravdanje što nise došli na posao, naravno nam morate javiti 14 dana pre dogadjaja, da bi vam našli zamenu.
Upotreba WC-a…
Zaposleni se previše vremena zadržavaju na WC-u, zato smo napravili raspored po abecedi. Na primer: Svi zaposleni koji imaju prezime na A, moćiće svoju nuždu napraviti izmedju 8.00. i 8.20, svi zaposleni koji imaju prezime na B pa izmedju 8.20 i 8.40., i tako dalje. Ako u tom vremenu ne obavite svoju nuždu, moraćete čekati do sledećeg dana, kada opet dodjete na red. Upotreba je ograničena na 3 minute. Kad prodju 3 minute, čuće se alarm, nestaće WC papira i vrata će se otvoriti.
Ručak…
Mršavim ljudima pripada jedan sat ručka, jer moraju da jedu više da bi izgledali zdravo. Ljudima normalne kilaže pripada 30 minuta ručka, da svoju liniju održavaju. Debeli radnici imaju 5 minuta da pojedu dietnu tabletu i popiju čašu dietnog pića.
Oblačenje…
Preporučeno je da se oblačite svojoj plati vidjeno. Ako vidimo da nosite skupe stvari smatraćemo da finansijski dobro stojite i da vam zato ne treba plata.
Konačna reč..
Želeli bih da vas zahvalimo za verovanje u naše preduzeće. Mi smo ovde da vam ugodimo i da se dobro osećate. Ako imate bilo kakva pitanja, komentare ili (pri)tužbe, molimo vas da to pošaljete na neku drugu adresu.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: